Ubesvart anrop

Våknet for en time siden (les: 06:55) og får ikke til å sove igjen. Derfor har jeg Kesera feat Lalla med Ubesvart anrop på øret! Digger rett og slett den sangen. Den får meg sånn i godhumør! Dessuten føler jeg siste verset av sangen beskriver meg veldig godt akkurat nå!

… Jeg trengte bare litt tid, så du måkke gi opp. Bare chillen litt til så jeg ikke får nok. Du vet hvordan det er, sikkert gjort det samma sjæl. Må få lov å leke deilig uten at det er noe gærnt. Hva vet jeg om det blir like bra som sist gang? Hva vet du om jenter som har fylleangst? Kanskje det blir meg som ringer deg opp. Og du får et ubesvart anrop…

Bah, nå kjenner jeg hodepinen tar overhånd. Tror jeg skal legge meg å prøve å sove av meg gårsdagens Tequila. (som det forøvrig ble alt for mange av.) By the way, det som er litt trist med at jeg dro ut med en gjeng nordmenn i går er det at jeg ikke kan skrive om alt sladre på bloggen dagen der på. Siden de forstår hvert ord av det jeg skriver! Hvis ikke skulle jeg delt tidenes sjekketriks med dere!

Hva syns dere om “ubesvart anrop”?

18 kommentarer

Siste innlegg