Bah, I’m kind of jealous!

Da jeg våknet i morges gikk jeg rett ned på Macen min for å sjekke blogg, facebook og mail. Er en “dårlig” rutine jeg har laget meg hvor jeg bare sitter og oppdaterer alt for å sjekke om noe spennende har skjedd. Haha, skulle virkelig funnet noe fornuftigere å bedrive morgentimene med, men siden gårsdagen gikk med til bare å lese kunne jeg vel unde meg selv litt “fri”. Anyway, greia var den at da jeg sjekket mailene min hadde jeg ørt-og-førti ubesvarte mailer fra en kompis som hadde et mål for dagen. Gjøre denne frøkna sjalu!

Det første jeg ser er dette.

Med titelen: prøv å gjett hvor jeg er på vei hen! Jeg grubler litt fram og tilbake og tenker at det må være en plass i California siden været er sånn nogenlunde godt og det er bilde av ei strand. Kjenner allerede de små grønne sjalusimonstrene begynner å krype så vidt fram. Så åpner jeg en ny mail og ser dette.

Baah, da er jeg ikke i tvil lenger. Solen skinner og mister Lotus Elise er på vei til Los Angelses for helgen. Han vet så godt at jeg sitter hjemme i kalde Norge, omringet av snø og leser til eksamen. Så sender han meg dette bilde og lurer på om jeg er blitt sjalu enda? Haha, jeg prøver å holde maska og late som ingenting. Så får jeg dette bilde servert i fanget og merker at jeg gjerne skulle byttet plass med han for helgen. Hvem trenger å lese til eksamen når man kan dra på The Oscars i selveste Hollywood? 

Bah, jeg liker ikke når noen prøver å gjøre meg sjalu. Jaja, jeg får bare plokke fram mine egne bilder fra Hollywood og drømme meg litt tilbake før alvoret begynner igjen.

Hvor hen i verden ville dere vært akkurat nå?

14 kommentarer

Siste innlegg