On a cloud!

Åååh, nå er det alt for lenge siden sist! Men jeg har stresset som aldri før. Eller, jeg har prøvd alt jeg kan for å unngå å stresse siden det er så usunt for kroppen å bli utsatt for stress, men jeg har hatt sykt mye å gjøre den siste uken. Forrige torsdag flyttet jeg inn i ny leilighet (happy girl) og jeg tror ikke jeg visste hvor mye arbeid som egentlig lå i det å flytte inn i ny leilighet. Har fått gjort unna det meste nå da, men mangler fortsatt en del møbler som jeg venter på og så er det ene rommet enda fylt opp med pappesker jeg ikke orker å tenke på helt enda. Samtidig som jeg har drevet på med dette her har jeg måtte skrive ferdig en forskningsprotokoll som skal være ferdig til i morgen. Neste år skal vi ha et semester med hovedoppgave, og forarbeidet begynner nå. Uansett, jeg er så utrolig glad i den nye leiligheten. Akkurat nå sitter jeg i spisebord-sofaen min som virkelig er som å sitte på en sky. Den er så herlig, dere aner ikke. Når pappa bare kommer og setter opp lysekronen min og det siste skapet på soverommet så skal jeg ta masse bilder og vise dere. Yey! 


// Den er så god å sitte i. Er i alle fall glad for at jeg endte opp med denne her ♥

Lover å være mer aktiv nå som protokollen er ferdigskrevet og jeg begynner å komme litt i orden. På tirsdag reiser jeg til Aberdeen, det blir gøy. Har aldri vært i Skottland før, så gleder meg!

3 kommentarer
  1. Åå, jeg var på utveksling i Skottland i fjor, det er så koselig der! Må bare si at du er en stoor inspirasjon for meg, har så lyst til å studere medisin<3 Var det sånn at du kun fikk seksere på 3VGS?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg