Deres kjolefavoritt!

Ble skikkelig overrasket da jeg våknet og så at det faktisk var noen som hadde sendt meg mail med favorittkjolen sin. Hadde ikke forventet så stor pågang, men kjempehyggelig at noen var interesserte. Ble ikke så mange som 10 kjoler, de fleste følte vel ikke for å sende bilde av seg selv til en total stranger, eller kanskje de var litt for late på en søndag? Uansett, her er i alle fall bilde av kjolene til de som meldte på seg. Alle nydelige jenter med stilige kjoler!

Bilde av svart kjole.

Denne svarte kjolen tilhører Helene Jonsmyr. Både jenta og kjolen er nydelig. Liker stoffet på kjolen veldig godt. Og skoene hun bruker er kjempesøte!

Kjolen her tilhører nydelige Neneva. Kjolen kjøpte hun på stranda i Spania i sommer og den vekker fram mange sommerminner for henne. Kan se for meg hun var nydelig der hun gikk vandrende langs strandkanten i de sene nattetimer i Spania! Neneva har forresten en veldig bra blogg hvor hun uttrykker meningene sine og poster fine bilder. Absolutt verdt og ta en titt!


Denne kjolen tilhører Katrine Angel. Kjolen er like søt som jenta inne i den! Likte veldig godt skoene hun brukte til kjolen. Katrine skal bruke kjolen sin på lørdag, anledning sin egen bursdagsfeiring. Håper du får en kjempefin feiring Katrine!

Den siste kjolen tilhører Camilla Kongsli.  Hun bruker en fargerik kjole fra Nelly! Liker veldig godt at kjolen er prydet med blomster. Gir meg sommerfølelse med en gang! Kjempefin kjole og kjempepen jente!

Hva syns dere om kjolene?

31 kommentarer

Siste innlegg