Dagens middag, risengrynsgrøt

Mmm, det er så yummie.. Risengrynsgrøt med masse smør, sukker og kanel på, kan det bli bedre?

Jeg spiser grøt fra Toro Velbekomme, den er mye bedre enn den fra Fjorland. Den er ikke så dyr heller, 22 ,- eller noe. 
Har besøk av Oda i dag. Hun drar snart ut, for hun skal på kino med en gutt. Så jeg blir sittende alene med fysiologiboka mi. Det er hardt å bli ditcha! But i'll survive. Skal kose meg med nervesystemet i stedet.
Hva spiste du til middag?
xoxo, Hanna
15 kommentarer
  1. Hei og hopp kropp:) Lurte bare på om du vet hva som skjer med CNS da man spiser risengrynsgrøt? Hopp og hei:)

  2. God aften:) Skjer mye spennende med CNS da man spiser grøt skal jeg fortelle deg… De motoriske forhorncellene, deres nervefibre og de motoriske endeplatene kan da få en overreaksjon, hovedsaklig grunnet kanelen. Dette kan gi ufrivillige muskelsammentrekninger, også kalt spasmer. Går i all hovedsak ut på at myosinhodene drar alt for hardt i aktinfilamentene.. Vel, nok om det:) Håper kvelden din har vært fin:)

  3. Tuben: Aah, så lærerikt mister 😉 Skal jeg huske på neste gang jeg spiser risengrynsgrøt, som forøvrig blir på onsdag eller noe ^^ Du kommer ikke til Trondheim på fredag da, for å feire 20årsdagen min? 😀

  4. God aften kropp;) Ikke bli overrasket om jeg dukker opp som gjesteforeleser da det lakker og lir mot vår…. Hihi;) Skulle gjerne vært med og feiret deg på dagen din, men tror det vanskelig lar seg gjøre:( Du må love meg å være forsiktig med den grøten Hanna! God natt og drøm vakkert:)

  5. Tuben: Haha, det hadde vært gøy. Da satser jeg på å se deg snart på sykehuset da 😉
   Jeg skal spise grøt i morgen, og jeg skal være uforsiktig 😮 (skal ta på masse sukker, og bare gafle alt i meg på en gang) Tror du ikke det blir bra? 😉

  6. Du skal passe deg litt for alt sukkeret, synes du er i søteste laget slik du er nå… Ja ikkesant, Dr. Tuben i hvit uniform og briller på hospitalet. Sukk, en vill drøm:) God aften!

  7. Tuben: Haha, prøver du å sjarmere meg her eller? Det funker (a)
   Ja, du hadde jo passet perfekt i hvit uniform. MEN da måtte du hadd rosa briller, og rosa skjorte under den hvite frakken. Det hadde blitt perfect (;

  8. Prøver bare å leke leken “det smygende ullteppet”:) Ikke lekt den leken før? Usikker på de rosa brilene, men skjorta skulle jeg nok ha fixet… Hvor skal den store dagen feires?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg