Medhum-revyen 2012!

Noen ganger sett en trailer som forteller mer enn filmen? Vil Lars Monsen og hans deltakere i “ingen grenser” nå fram til Kardemomme by? Hvorfor holder Kongen nyttårstalen sin 2. søndag i advent? Hvem er doktor McDrømmeland og doktor McBadeland? Hørt om det nye markedsføringstrikset til fundamentalister i Midtøsten? Og hva er Norges nyeste forslag for å skape fred i Afganistan?

MedHum-revyen produseres og settes opp i sin helhet av medisinstudenter ved NTNU i Trondheim annenhvert år. Revyen er et stort sosialt og kunstnerisk fellesskap på studiet, og vi er til sammen rundt 130 studenter som er involvert i oppsetningen. Om en drøy uke braker det løs med rød løper, 16-manns orkester som spiller klassikere fra filmenes verden og dyktige medisinstudenter i kulissene og på scenen; det bli en helaften uten sidestykke!

Ikke nok med at man får kvalitetsunderholding av rang, man støtter også en god sak da hele overskuddet fra MedHum-revyen går uavkortet til MedHum og arbeidet med å hindre HIV-smitte fra mor til barn i Mosambik. I fjor kunne vi overrekke 100 000 kr til MedHum, og vi kan ikke være noe dårligere i år!

Premiere: Torsdag 1. november kl 1900 (utsolgt)
Fredag 2. november kl 1800
Fredag 2. november kl 2100
Lørdag 3. november kl 1800
Lørdag 3. november kl 2100

Billettpriser:
Voksen: 210 kr
Student/barn under 16 år: 160 kr 

Billetter kan reserveres via vår hjemmeside, eller kjøper på våre utsalgssteder. For mer informasjon se: www.medhumrevyen.no.

Tenkte å tipse alle dere blogglesere fra Trøndelag om MedHum-revyen. Jeg har på følelsen av revyen kommer til å bli kjempemorsom og det støtter en veldig god sak. Man vil også få et lite innblikk i medisinstudentlivet, og det er jo en god nok grunn til å gå. Jeg gleder meg i alle fall til å se hva medstudentene mine har satt sammen.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg