Grattis til moroklumpen!

Verdens beste Andreas har bursdag i dag og blir, hm la meg tenke, jo 22 år. Selv om han er født i 89 så er han bare omtrent 1 måned gamlere enn meg, noe som irriterer lille Andreas grenseløst. Eller, kanskje det bare er meg som innbiller meg det? Anyways, Stavanger hadde absolutt ikke vært det samme uten Andreas og jeg er utrolig glad for at jeg ble kjent med deg i bursdagen til farmor. Med en gang jeg og Annette så deg i resepsjonen hvor bursdagen ble holdt, kranglet vi over hvem som skulle ha retten til å danse meg deg. Noen timer senere sto vi tett i tett i et hjørne og danset og vi har vært venner siden! Glad jeg vant den “konkurransen”.

Er jeg i dårlig humør vet jeg at du kan snu det opp ned og få meg til å le på sekunder. Spesielt hvis du nevner “Jeg har aldri…” Eller om du spør om jeg tror på utviklingshemmet aper. Sier du sistnevnte en gang til skal du få besøksforbud i hele 10 minutter, og må gå 5 meter bak meg! Selv om jeg vet at du bryter det etter 10 sekunder og så står vi der og ler så vi får vondt i kinnene. Ah, memories.

Gleder meg til jeg kommer ned til Stavanger nå i julen. Da må vi feire det at du i en måned er 1 år eldre enn meg, og kan være den voksne i vennskapet vårt! Da blir det ingen Disneyfilm og mobbing fordi jeg bruker 7 ulike produkter når jeg dusjer. Det er viktig å ta vare på håret Andreas!

Uansett, håper du får en kjempefin bursdag og at du fester med måte i kveld! 

Stor bursdagsklem fra Trondheim!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg