hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Stavanger i påsken!

Nå som jeg endelig har litt påskefri har jeg tid til å oppdatere bloggen igjen. For tiden tilbringer jeg late dager i Stavanger sammen med Daniel. Fram til nå har jeg jobbet, kost masse med kjæresten, hatt besøk av mamma og pappa og hatt familieselskap med hele familien til Daniel, lest bittelitt, blitt litt fin på vin og sovet ut! Daniel har også vært en uke i Trondheim før påske, som var utrolig koselig! Endelig har jeg noen å dele den store leiligheten min med. Nå har vi snart vært sammen i tre uker, så kommer til å bli rart  neste uke når vi begge reiser hver for oss. Da er det eksamensperiode og null sosialliv som er i vente. Derfor skal jeg nyte denne påsken maksimalt før det er tilbake til den kjedelige lesehverdagen!

Hva skal dere i påsken? 

4 kommentarer

Til Hanna

16.04.2014 kl.09:40

Kan du være så snill å legge ut medisininnlegget? Har gledet meg såååå lenge nå.

Vell, påske er tiden for tilgivelse og å startepånytt,men vær så snill å ikke starte en ny periode med utsetting ;) Hehe

God påske!

J19

26.04.2014 kl.01:15

Venter spent på innlegget jeg også. Stå på og lykke til videre!

Linni

29.04.2014 kl.03:43

Hvordan kom du inn på medisin? Jobber du hardt og strukturert på vgs., eller har du tatt opp fag?

No-offence, men du virker ikke så veldig reflektert eller intelligent.

29.04.2014 kl.18:33

Hei! Lurer på om det er sent å begynne på medisin ett år etter videregående? Jeg har lyst til å begynne direkte, men må ta friår pga sykdom. Er det seint å begynne et år etter, eller går det bra? :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv