Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Sponset innlegg - Netcom, kom i gang!

Syns denne videoen er så søt, at hver gang jeg ser den får jeg et smil om munnen. Med Netcome sin nye tjenesten "kom i gang", som finnes i alle Netcom-butikker, kan man få hjelp til å flytte over alle telefonnummer, bilder og meldinger fra den gamle telefonen til den nye slik at man raskt kan komme i gang. Og det kan jo være ganske nyttig, for i dag inneholder jo de fleste telefoner all den informasjonen man trenger. Jeg husker forresten sist gang jeg kjøpte meg ny telefon. Da gikk det fra Nokia til iPhone og jeg satt to kvelder på rad og kopierte numre. Haha, for et slit. Så denne tjenesten ville vært gull verdt da. Denne filmen får meg forresten til å tenke at nå må jeg virkelig lære meg telefonnummeret til Daniel. Vi har vært sammen i snart 2 og et halvt år, og jeg kan det enda ikke. Flaaut. I alle fall med tanke på at jeg brukte å ha klisterhjerne på tall. Bra telefonen min har det lagret i alle fall. For da er han bare et tastetrykk unna!

//Innlegget er sponset av Netcom

Er dere flink til å huske telefonnumre?

6 kommentarer

Katrine- Foto & Fashion

08.01.2014 kl.17:43

ikke så veldig nei ;)

Marlene Nilsen

09.01.2014 kl.02:17

med iPhone ordner det seg fint av seg selv . jeg har dessverre ikke mye til overs for netcom ./

09.01.2014 kl.11:19

Stemmer det at det er slutt mellom dere?
Anonym: Nei, hvorfor skulle det være det?

Sofie

10.01.2014 kl.01:14

Borte fra bloggen så lenge, også er alt vi får et sponset innlegg?:(
Sofie: Iknow! Skal blogge i kveld. Men har vært så sykt mye i det siste. Og i jula tok jeg skikkelig ferie og var med Daniel 24/7. Heheh :)

Tina

10.01.2014 kl.10:32

Hurra for nytt innlegg! Har et spørmål; kan ikke du lage en sminkevideo av hverdags- og/eller festsminke? :-) Du har blitt så mye mer naturlig og vakker med årene, forsett sånn! Elsker bloggen din, stå på videre :-)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits