hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


A list of things

Ååh, jeg er så støl i magemusklene at det er ikke gøy engang. Var på timen til Torunn i går og da fikk jeg skikkelig kjørt meg. Har fortsatt ikke lært meg alle disse stegene da. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å få til L-steg. Hehe, lurer på hva personen bak meg tenker når jeg nesten bestandig gjør feil. Ellers har jeg utrolig mye å lese for tiden. Reiser til Stavanger på fredag og har en plan om å få gjort mest mulig innen den tid. Er utrolig kjedelig da. Tror hjernen min har fått nok av å lese og markere overskriftene i notatene rosa, gul og grønn. I pastell vel og merke. Har også en navlepircing-konkurranse jeg skal legge ut, en videoblog som må redigeres, en bag som må pakkes, en leilighet som må ryddes, facebookmeldinger  som skal besvares, kjoler på som prøves (life is hard) og jeg tenkte meg en tur ut i morgen kveld. Vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt sammen. Spesielt ikke med tanke på at jeg bare ligeer her og utsetter det hele. Det frister mye heller med en episode House etter all den lesingen. Bah, studentlivet altsåå.


Har dere mye å gjøre fortiden? Eller er det vinterferie som gjelder?

7 kommentarer

Jeanett Simonsen

20.02.2013 kl.21:40

kjempe pent bilde !

Malene

20.02.2013 kl.23:20

Har du (hatt) hull i navelen? ; )
Malene: Yes, jeg tok det da jeg var 19 eller noe sånt :)

Ida Bethina

20.02.2013 kl.23:35

House er jo faktisk litt lærerikt da ;) Synes du er flink jeg Hanna. Lov til å ta seg en pause i blant. Kjenner meg igjen i pastelltusjene, haha.

EventyrEirin

21.02.2013 kl.11:59

her er det vinterferiee som gjelder! :) Kino, restaurant og bowling med gode venner :)

Line Hansen

21.02.2013 kl.12:38

Du er god du Hanna :-) Flink jente!

Mette

21.02.2013 kl.17:29

Gleder med til svarene på medisinrunden!

Så pen du er

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv