hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Love, love, LOVE my Rebecca Stella dress

Kjole-heaven, that's for sure! Tror dette må være den fineste kjolen jeg eier og har (og jeg har maange. Alt for mange). Fargen er perfekt, måten den glitrer på er perfekt, den åpne ryggen er perfekt, størrelsen er perfekt. Ja, hele den er rett og slett perfekt! Nesten så jeg tar den med til sengs (haha), men såå ille er det ikke. Den henger fint i gangen foreløpig. Denne kjolen kommer i alle fall til å bli hyppig brukt. Det er helt sikkert. Det eneste man kan pirke på er at man henger seg opp i forskjellige ting i løpet av kvelden. De fleste gjestene mine syns det var så gøy at paljettene på høyrearmen stadig hang seg fast i paljettene på siden. Men ellers er Rebecca Stella Glitter dress, en drøm ♥♥


// Sko Fabulous og clutch Ebay.Hva syns dere om kjolen?

24 kommentarer

Cecilia Catharina

11.02.2013 kl.21:00

Helt nydelig! :D

Natalie Glesnes

11.02.2013 kl.21:01

wææ fin :D

Marte Knutsen Haukeland

11.02.2013 kl.21:04

Synst den var like fin som deg :D

Maria Kvernmo

11.02.2013 kl.21:06

Utrolig fin!

Rebecca

11.02.2013 kl.21:18

Veldig fin kjole, men alt for kort :(

Linda

11.02.2013 kl.21:47

Ja, den er virkelig kjempefin! Men enig med hun over her, alt for kort :/ Det er ikke så veldig pent når strømpebuksekanten vises.. Synes jeg da ;)
Linda: Jeg hadde lakket neglene, så for å unngå at det ble ødelagt, fikk jeg ikke til å dra strømpebuksen heelt opp. Skulle gjøre det senere (for min kjære lillesøster minnet meg stadig på det), men tror alkoholen gjorde til at jeg ikke tenkte noe mer over saken. Hehe, så kjolen er ikke så kort som strømpebuksen skal ha det til. Men, den er ikke lang heller ;)

Helene Yo

11.02.2013 kl.22:09

Nydelig :)

Anette ♕

11.02.2013 kl.23:19

Ett ord: NYDELIG! Skal kjøpe både skoene og kjolen snart, haha! Hadde det ikke vært for deg, hadde jeg nok aldri funnet den :)

Linda

11.02.2013 kl.23:28

Heheh da så;) Bra du har en lillesøster (og blogglesere ;) ) til å passe på deg. Neida... Den er nok akkurat passe lang. Var ikke meningen å pirke :p
Linda: Neida, det går fint! :) Men husker Oda sa det hele kvelden, og det irriterer meg litt at jeg ikke hørte på henne. Haha, ikke fint med strømpebukse-kant som vises ;)

Raquel

12.02.2013 kl.00:52

Har den kjolen selv og er helt frelst! Du kledde den kjempe godt, helt smashing på deg!
Raquel: Takk! :D Ja, er den ikke vakker? Hvilken farge har du da? Jeg har så lyst på den i sølv. hihi ^^

Line Hansen

12.02.2013 kl.11:20

Den ser nydelig ut på deg, ser lit kort ut? Er den det? Som i at den såvidt dekker rumpa? Jeg kan virkelig ikke ha kjoler der jeg må passe på om rumpa viser eller ikke, hahah! Da pleier det å bli mye rumpevisning den kvelden, haha!

Frida Johnsen

12.02.2013 kl.12:54

så utrolig fin! elsket skoene å :)

Anette

12.02.2013 kl.21:36

Du er heldig som har en kropp til en slik kjole hanna!!! Hadde gått i den 24/7 om jeg hadde hatt en slik kropp;) hi hi

Hils Daniel og Emma:)

Klem fra anette

13.02.2013 kl.19:13

Altfor kort til deg! men fin rygg på den :)

13.02.2013 kl.19:17

P.s ikke ment å være frekk, men når man har så kraftige lår, bør kjolen være lengre ;) har sånn figur selv, haha :p

Line Hansen

13.02.2013 kl.21:38

Var innom nå for å se om Hanna hadde svart på kommentaren min, ettersom jeg er veldig nysjerrig på om kjolen faktisk er så kort som den ser ut som, og da ser jeg jo da alså de to kommentarene over her og blir virkelig ganske sjokka! Vet egentlig ikke hvorfor jeg gidder å bry meg, for jeg tviler på at Hanna tar seg nært av så absurde kommentarer.. Men at du ANONYM kommer med kommentarer om at Hanna har for kraftige lår til å gå med kjolen og at den er aalt for kort? Skjer med det? Kraftige lår? ALså..... jeg lurer på hvor skrudd går det ann å bli? Har du noen gang sett kraftige lår? Lårene til Hanna er LANGT IFRA kraftige...! Kjenner bare det provoserer meg fordi alle skjønner med en gang at kommentaren bare var ment for å såre! Og hva faen er vitsen? Jeg vet det finnes andre som skriver verre osv osv, forstår bare ikke noen av dere.. Hva godt får dere ut av å skrive negative ting til andre??

Om du har lyst på en liten opplæring i kraftige lår ANONYM så bare hyl ut, så skal du få se KRAFTIGE LÅR.... Og bare for å poengtere igjen, Hanna har langt ifra kraftige lår...

Hanna er supernydelig og slank! Og ja jeg forstår godt at du er sjalu ANONYM, so am I, men jeg skriver ikke dritt fordeom :-)

Haha, ble mye her... Men kjenner bare det irriterer meg så enormt av og til med drittkommentarer uten mening med bare intensjon om å såre!!
Line Hansen: Aw, søta! Bryr meg virkelig ikke om sånne type kommentarer. Det viktigste er at jeg selv er fornøyd med kroppen min, så får andre folk bare kommentere i vei. Men enig i at det er sært. OG jeg skjønner ikke helt vitsen med det.. Anywho, tilbake til spørsmålet ditt. Når jeg leste om kommentaren på kjolen på Nelly skrev de fleste at den var ganske kort. Hadde derfor sett for meg at den skulle bli superkort, men jeg følte ikke den var det når jeg tok den på meg. Jeg reagere i alle fall ikke på at den var kort når jeg speilet meg, men kan være enig i at den ser kort ut på bildene. Så kanskje den er det. Hehe, men alt for kort er den ikke. Den dekket i alle fall rumpa mi hele kvelden! ;)

Lisa Marie

14.02.2013 kl.19:39

Hei Hanna ! Jeg sitter ovenfor og vurder om å kjøpe denne kjolen. Jeg er ikke like slank og fin som du, men litt bredere hofter og lår og skuldre. Veier ikke mer enn 64 kg og er 160 høy.. Hvilken størrelse har du på deg?
Lisa Marie: Heisann :) Du jeg har størrelse small. Vanligvis bruker jeg å velge x-small, men siden denne er litt kort tok jeg small og jeg er kjempefornøyd med størrelsen. Sitter som et skudd. Hva bruker du til vanlig i størrelser i kjoler da? :)

23.02.2013 kl.08:46

Jeg mente lårene FØR redigering ;))

GlassesShop

23.06.2016 kl.10:10

Nydelig

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv