Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Jeg vil ha lussekatter!

Men mamma ville ikke bake, siden jeg spurte for sent og da sitter jeg her uten noe Lucia-stemning i det hele tatt! Hørt på makan? Jeg ønsket bestandig å være Lucia når jeg var liten, og var så sjalu på alle de jentene som fikk være det. Syns det var så koselig når de slo av lyset i klasserommet og en annen klasse gikk rundt i hvitt og ga oss nybakte lussekatter. Eller når de sang Lucia-sangen, den er jo og så koselig. I dag derimot, har bare tanken streifet meg et sekund eller to. Null Lucia-stemning på meg i alle fall. Kanskje den kommer hvis jeg trykker repeat på Lucia-filmen jeg lagde da jeg bodde i USA. Hehe, men jeg tviler. Må pakke, planlegge, rydde og pakke litt igjen. Så tankene går nok med til styr og stress. Bah, det å være nesten "voksen" altsåå. 

Har dere spist lussekatter i dag?

Ps: vinneren av konkurransen ble Maria S. Olsen. Syns det var sykt gøy med så stor pågang, at det blir ikke alt for lenge til neste gang! 


4 kommentarer

Maria

13.12.2012 kl.21:33

Spiste lussekatter på mandag i mat og helse. Har alltid vært sjalu på de som fikk være Lucia jeg også. Men vi skålte for oldemor som døde for 5 år siden i dag. :') Ha en god Luciadag Hanna!

Inga

14.12.2012 kl.04:04

Kjøpte lussekatter på Ikea for lenge siden og sparte dem helt til i dag. Det var faktisk ganske gode :-)

Ragnhild

14.12.2012 kl.19:42

Jeg har spist lussekatter ;)

Er det deg eller din mor som synger? Nydelig uansett. :)
Ragnhild: Det er meg, mamma mimer! hihi :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits