hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Jeg vil ha lussekatter!

Men mamma ville ikke bake, siden jeg spurte for sent og da sitter jeg her uten noe Lucia-stemning i det hele tatt! Hørt på makan? Jeg ønsket bestandig å være Lucia når jeg var liten, og var så sjalu på alle de jentene som fikk være det. Syns det var så koselig når de slo av lyset i klasserommet og en annen klasse gikk rundt i hvitt og ga oss nybakte lussekatter. Eller når de sang Lucia-sangen, den er jo og så koselig. I dag derimot, har bare tanken streifet meg et sekund eller to. Null Lucia-stemning på meg i alle fall. Kanskje den kommer hvis jeg trykker repeat på Lucia-filmen jeg lagde da jeg bodde i USA. Hehe, men jeg tviler. Må pakke, planlegge, rydde og pakke litt igjen. Så tankene går nok med til styr og stress. Bah, det å være nesten "voksen" altsåå. 

Har dere spist lussekatter i dag?

Ps: vinneren av konkurransen ble Maria S. Olsen. Syns det var sykt gøy med så stor pågang, at det blir ikke alt for lenge til neste gang! 


4 kommentarer

Maria

13.12.2012 kl.21:33

Spiste lussekatter på mandag i mat og helse. Har alltid vært sjalu på de som fikk være Lucia jeg også. Men vi skålte for oldemor som døde for 5 år siden i dag. :') Ha en god Luciadag Hanna!

Inga

14.12.2012 kl.04:04

Kjøpte lussekatter på Ikea for lenge siden og sparte dem helt til i dag. Det var faktisk ganske gode :-)

Ragnhild

14.12.2012 kl.19:42

Jeg har spist lussekatter ;)

Er det deg eller din mor som synger? Nydelig uansett. :)
Ragnhild: Det er meg, mamma mimer! hihi :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv