Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


My new black heels

Da fikk jeg endelig skoene jeg kjøpte meg på members for en god stund tilbake. Jeg digger de gode rabattene de tilbyr, men må innrømme at 2-3 uker leveringstid er litt lenge å vente. Uansett, skoene satt som et skudd og jeg er veldig fornøyd. Når jeg først tok de på så ville jeg ikke ta de av, så det endte opp med at jeg lagde meg middag i high heels. Skikkelig Hollywood housewife stil. Ikke det at jeg trenger enda et par sko, men disse parene skal være Stavanger skoene mine slik at jeg slipper og dra med meg så mange sko når jeg drar fram og tilbake Trondheim-Stavanger en gang i måneden. Trengte et par klassiske, svarte høye hæler i lakk og disse var rett og slett perfekt for jobben. Skoene er normal i størrelsen, stødige og gå i og sitter "behagelig" (med tanke på at det er high heels) på foten.


// Man kan finne skoene her.Skal legge ut innkjøpene fra London når jeg kommer tilbake til byåsen. Nå har jeg hatt en lesehelg på Orkanger for å ta igjen for litt tapt lesing!

Hva syns dere?

12 kommentarer

Har de samme selv, og jeg bare elsker de :D

Emilie

09.12.2012 kl.18:13

Så nydelig!!!!

09.12.2012 kl.18:59

Når du no e i gang kan du lage en skovideo. Katti ska du lage den egentli?plis svar i ett innlegg sånn at æ slæpp å leite

marte

09.12.2012 kl.22:35

hvordan klare du å behold alle heels'a så fin etter å brukt dem på byen? mine blir alltid litt mindre pen etter en bytur..
marte: Jeg prøver så godt jeg kan og unngå å tråkke i alt for mye søl når jeg er ute, og når jeg kommer hjem tørker jeg av skitt fra skoene med klut, vann og såpe. Til tross for dette blir skoene mine slitt når jeg bruker dem. Blir de for slitt kan man eventuelt gå til skomaker å få de reparert, evt kjøpe nye sko :)
Åh, så fine de var :D

♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

Line Hansen

10.12.2012 kl.10:40

Kjempeflotte :-))

Hannah Benedicte

10.12.2012 kl.15:47

Kan du legge ut innkjøpene snart? :-)
Hannah Benedicte: Har akkurat laget et konkurranse-innlegg som jeg brukte litt tid på, så resten av kvelden skal brukes til lesing. I morgen tenkte jeg å videoblogge etter at jeg har vært til frisøren. Deretter kommer det en spørsmålsrunde og så skal jeg rekke å ta bilde av alle innkjøpene mine før jeg drar til Stavanger. hihi :)

ALEXXIS

10.12.2012 kl.22:47

fine:)

Veronica

11.12.2012 kl.10:42

utrolig fine! :-)

Jeanett

11.12.2012 kl.12:06

De skoene var sykt fine! misunnelig

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits