hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


London, baby!

Da har jeg kommet meg hjem fra en fantastisk helg i London. Tror virkelig jeg trengte litt fun girl-time nå som hverdagen ellers består av intens lesing. Jeg elsker følelsen av å være på ferie og legge igjen hverdagen her hjemme. Reise til en storby og leve livet. Dessuten er engelskmennene så høflige og det gjør det hele mer gøy! Har ikke fått så mange komplimenter på en kveld, som man fikk i London. Kanskje ikke det beste, med tanke på at man ble veldig cocky. Du ble fortalt at du så ut som en rockstar, og da følte du deg virkelig som en rockstar. Men regner med de fleste jenter på et utested føler det sånn. Du går inn for å være hot og tenker at kjolen du selv har på er tusen ganger finere enn kjolen til hun jenta ved siden av. Og man kan nesten være sikker på at hun tenker akkurat det samme om deg!Uansett, i begynnelsen ble jeg helt overvelmet over at alle sa så fine ting til deg hele tiden. Tenkte at wow, hva har jeg gjort i kveld som jeg ikke gjør hjemme i Norge? Men så slo det meg. Det er ikke det at det er jeg som har ordnet meg ekstra fin, det er engelskmennene som er ekstremt rause på komplimentene. I motsetning til de norske guttene jeg møter. Der er det ass-grabing som er tingen! Hehe, uansett så spiller det ingen rolle. Til tross for fine komplementer så er jeg langt i fra singel. Bortsett fra hyggelige engelskmenn, så elsket jeg shoppingen. Ååh, ta meg tilbake sier jeg bare. Så utrolig mye fint og til en ganske så rimelig pris. Vil ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt, men med tanke på at jeg skal jobbe på dialysen i julen, shoppet jeg med god samvittighet. Yndlingskjøpet tror jeg må være et par svarte Jeffrey Campbell. Har bestandig ønsket meg et par, men ikke funnet det perfekte paret før nå. Viser dere alt jeg har kjøpt når jeg bare får kommet i gang og tatt bilder. Tenkte også å lage en liten shopping-guide siden noen av dere har request-et det. 


// Nydelige Karen 

Karen og jeg bodde på det koseligste hotellet midt i hjerte av London. Eller, i alle fall 1 minutt unna Oxford Street og shopping! Hotellet vårt het Mandeville hotell og ligger i området Mayfair. Siden de hotteste restaurantene og utestedene også ligger i Mayfair passet dette perfekt. Vi tok taxi fra hotellet direkte til restaurant eller utested og slapp og tilbringe et sekund i kulda. Med tanke på at vi begge hadde high heels og korte kjoler var dette en lur investering. Taxien kostet ikke så mye heller. Fra 6-8 pund en vei. Hotellet vårt hadde også den hyggeligste betjeningen som hjalp oss med det meste. Hvis du smilte fint nok fikk du til og med internet for free. Hehe, passet meg bra siden jeg skulle blogge for dere!


// Rommet som etter hvert ble fylt opp med shoppingposer, klær og rot!


// Utenfor hotellet. Er det ikke fint?


// The privat driver home. Var ikke bestandig vi tok taxi! heheh..

Denne turen gikk for det meste ut på shopping, god mat og uteliv. Ble ikke tid til så mye sightseeing, men det får jeg ta igjen en annen gang. For jeg kommer tilbake, det er helt sikkert.Fikk du lyst til å resie til London?

15 kommentarer

05.12.2012 kl.23:07

Kan du lage innkjøpsvideo? Er jo år å dager siden slst!:)) å den skovideoen,når kommer den?

Elise

05.12.2012 kl.23:10

Skjønner ikke hvordan du har råd til å være student og dra på dyre ferier med mye shopping :P
Elise: Betaler ganske lite i husleie, bruker lite penger på mat og er flink til å spare slik at jeg kan bruke pengene mine på reising ++. Meen, det er ikke enkelt. Blir ikke styrtrik av studielån og blogg ;)
Anonym: Fikk enda et par sko i posten i dag, og da tenkte jeg faktisk på det. Huff, har way too much shoes. Innkjøpsvideo var en lur ide. Ååh, kunne ikke dagen inneholdt 28 timer? ;o

lindatorvik

06.12.2012 kl.08:00

Har konkuranse på bloggen min, du kan vinne neglelakk og fine hudkrem prøver! :) DELTA gjerne!

girlslovefashion

06.12.2012 kl.14:46

Fikk kjempe lyst til å dra dit nå. Heldig du. Masse fine bilder:kr

tanasilje.blogg.no

06.12.2012 kl.15:30

æ har vært i lonodn det va velidg gøy men har lyst å dra til bake

Hannah

06.12.2012 kl.16:29

Kan du legge ut innkjøpene fra London snart? :-) Er så spent!!

Live- kommenterer tilbake

06.12.2012 kl.17:59

hvor er kjolen til karen fra? dritfin!!
Live: husker ikke, men hun har laget et innlegg om den på bloggen sin. Så du finner det hvis du går inn på bluberry.blogg.no :)

Lille meg

06.12.2012 kl.19:46

Du er søt, Hanna, og jeg liker å følge med her - men jeg syns du skal slutte å redigere\retusjere bildene dine, det er litt teit å retusjere ansiktet ditt på den måten, og det sees godt at du har gjort det.

06.12.2012 kl.20:01

haha,men lag videoan så fort som muli,længe sia du har hadd en video!

Jeje

06.12.2012 kl.20:54

enig med Lille meg :-) ser bare dumt ut!

Tonje

06.12.2012 kl.22:46

Hvilke utsteder dro du på og hva var aldersgrensen der?:)
Tonje: Skal lage et innlegg om det i dag, men første kvelden dro vi til en plass som het Jalouse (litt high class place) og dagen etter dro vi på Mahiki (veldig fancy). Vet ikke aldersgrensene, vi stod på gjestelisten på Jalouse så da gikk vi rett inn og på Mahiki møtte vi bare opp og gikk rett inn. Men, det kan ikke være mer enn 21 årsgrense, siden de sjekket leg og både Karen og jeg kom inn :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv