hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Happyface!

Haha, da jeg våknet i morges så fant jeg dette bildet og noen bokstaver som ikke ga mening på bloggen min. Noen hadde visst prøvd å blogge for dere i natt, men sovnet før det ble trykket post. Kanskje like å greit. Fuun var det i alle fall ute i natt. Vi endte opp på Mahiki, som absolutt alle vi spurte mente var alt for vanskelig å komme inn på. Men det var virkelig bare å gå rett opp til døren og gå inn. Not hard at all! Skriver om utestedene og restaurantene vi har vært på når jeg kommer meg tilbake til Norge. Har noen fun stories å dele med dere, må bare håpe jeg husker dem.

Vi har endelig kommet inn på hotellet etter en lang dag. Tenkte å blogge om det før vi skal hoppe inn i heels'a og dra ut for å spise. Må nyte den siste kvelden vi har i London før det er tilbake til hverdagen i Norge. Elsker virkelig å reise og glemme virkeligheten for et sekund eller to. Spesielt med Karen, vi to har det ganske gøy sammen!

Har dere hatt en fun helg?

Én kommentar

Anna Flydal

03.12.2012 kl.07:11

har hatt en kjempe koselig helg!

kan du ikke ta en titt innom min blogg? <3 det ville betydd mye!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv