Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


I'm alright!

Tenkte bare jeg skulle gi dere en liten update fra lørdag. Etter at jeg skrev innlegget, så gikk vi faktisk fra puben og jeg slapp å være omringet av skumle menn og jenter som helt sikker ikke hadde fine tanker om meg og glitterskoene mine fra nelly. Men et styr uten like det var det. Fulle mennesker klarer bestandig å skape drama ut fra ingenting og når det først begynner så baller det bare på seg. Det verste er at uenighet og drama kommer fra små filleting og misforståelser som man i edru tilstand lett kunne ha unngått. Jeg må nesten le litt når jeg leser innlegget fra lørdagskvelden. " Hva tenker han med? Her sitter kjæresten like ved, helt alene på denne dumme puben og så velger han noen hard rock fulle jenter". Noen (les: meg) var i alle fall oppmerksomhetssyk og trenge litt love and tender.

Legger med et bilde fra fredag, som var en mye morsommere kveld. Lørdagskvelden endte bra tilslutt den også altså. Når vi kom oss på et "skikkelig" utested hvor man kunne danse av seg rusen og faktisk få litt etterlengtet oppmerksomhet. Hehe, føler jeg er litt kravstor av og til. Heldigvis har jeg supersnill storebror, kjæreste og Jonas som er så god og passer på!


Er dere oppmerksomhetstrengende?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits