Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Lesesal byttet ut med solseng

Jeg skal ikke akkurat klage. Min form for å feire pinse er å unne meg det å ligge ute i sola å lese, i stedet for på en litt dyster lesesal. Er superherlig å ligge ute å lese immunologi, samtidig som jeg steker kroppen og jobber mot sommerens brunfarge. Sistnevnte er virkelig noe jeg burde jobbe med. Jeg har ikke det spor til farge på kroppen (bilde nedenfor er ikke representativ. Må være lov å jukse litt med fargene). Hehe, men det kommer vel etter hvert. Nå skal jeg drikke smoothien mamma laget, og fortsette med lesingen. Legger forresten med en liten sniktitt på den nye bikinien. Legger ut bedre bilder litt senere i dag.

God pinse alle sammen! 

3 kommentarer

Malene

26.05.2012 kl.15:59

Herlig, skulle ønske vi hadde sånn vær her hos meg og. Her er det overskyet ....

helene simensen

26.05.2012 kl.17:22

så fin farge på bikinien :D

Alina :-)

27.05.2012 kl.10:31

Hei hanna! Jeg vil bare komme med et forslag til søndagstema idag. Kanskje du kunne skrive om en situasjon hvor vennina di liker en fyr kjempegodt og du støtter henne og alt, men plutselig merker du selv at du liker han, og du finner ut at han liker deg også.. Burde man da "drite" i venninen sin eller glemme gutten?

Hilsen Alina :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits