Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Working 7 to 3!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang arbeidsdag. Tror ikke kroppen min er laget for å jobbe 8 timer i strekk når man må stå opp klokken 6. I need my beautysleep. Haha. Blir ikke bedre av at en beruset Daniel driver og ringer sent på natten heller. Selv om sistnevnte er ganske koselig. Var uansett hyggelig å være på jobb. Er så koselig å snakke med alle de eldre damene og høre på historier fra gamle dager. Nå skal jeg ta en velfortjent helg som varer til tirsdag. Man snur litt om på dagene når man er student. Fritiden skal jeg bruke på å pugge undersøkelser og slappe av hjemme. Så hvis noen stiller seg frivillig som pasient, just let me know!


Har dere gjort noe spennende i helga?

4 kommentarer

moah

29.01.2012 kl.16:08

Hei!:)

- Kan søndagstemaet var "studieteknikk" :)) så er du en reddende engel for mange <3

- Og hvor får du så masse penger fra, at du har til overs, jeg har hørt at studenter så vidt har råd til å bo for seg selv?

klem

Maria

29.01.2012 kl.16:22

I går så slappet jeg bare av, og i dag var jeg på skitur. :-)

Helene

29.01.2012 kl.16:28

Jeg startet helga med å dra til Trondheim på shopping med venninna mi :-) Vi hadde det sykt koselig og dro senere på både resturang og kino da vi kom hjem! Ellers så har jeg bare slappet av!

-anonym

29.01.2012 kl.20:12

Ja, helt enig i den. Hadde vært utrolig bra om du kunne tipse om studieteknikk.

Jobber du på gamlehjem?

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits