Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


coconut girl

aah, kokosnøtt lukt må være den beste lukten som fins her i verden. Lukten er perfekt, verken før søt, sur eller bitter men rett og slett herlig! Hadde det vært opp til meg, hadde vi alle sammen luktet kokos.
I dag har jeg sittet i hele dag og lest om celler, celler og atter celler. Derfor kjøpte jeg meg en kokosparfyme som en liten motivasjonsboost. Det er Ralph Lauren, og den lukter himmelskt.

Siden det nå snart er sommer, er det på tide å ta fram coconut body butter fra body shop. En sikker vinner visst du vil lukte herlig på stranda i sommer. Jeg skal i alle fall ose coconut hele sommeren.

Nå skal jeg gå meg en tur til mega sun å slappe av i sola. Fant 200 kroner under bordet på gossip på lørdag, så da trenger jeg ikke å få dårlig samvittighet for at jeg bruker pengene mine på sol.

- xoxo

7 kommentarer

Borja

19.04.2010 kl.22:26

I love the coconut!
Borja: ntaa, me too ^^ I remember you sprayed coconut all over the car after you smoked, haha! So when i went to bed, I always smelled coconut ;D

Therese`s blogg:)

19.04.2010 kl.22:40

coconut lukter helt himmelsk:D:D

Borja

19.04.2010 kl.23:03

hahahaha

Sun Tzu

20.04.2010 kl.18:15

Da bør du smake sambuca...smaker, lukter og ser ut som kokos-solkrem..:)
Sun Tzu: Ah, da må jeg jo prøvesmake ;D

Mors rebell

26.04.2010 kl.19:13

Sambuca smaker helt forjævligt, don't taste it!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits