hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Give me some motivation

Selv om det enda er 53 dager igjen til eksamen, kjenner jeg eksamensnervene strømme på. Det er så utrolig mye vi skal kunne. Alt fra histologi, anatomi, fysiologi, biokjemi til psykologi, sykdomslære og medisinsketikk. Det er så mye at det er vanskelig å vite hvilken ende man skal begynne i. Jeg har lest mye på anatomien i det siste, og føler at den snart er i boks. Går bare rundt og snakker latinsk nå. I går hadde jeg for eksempel vondt i min hallucis, og så trente jeg min gluteus maximus.Med tanke på at det er så mye jeg skal lære/kunne/vite/pugge trenger jeg en god del motivasjon for å i det hele tatt gjennomføre dette. Det som gir meg motivasjon for øyeblikket er:

det at jeg skal til La Manga i sommer med bestis. et par høyhelte sko fra nelly
Tara NOK 249, Nelly
Shoes - NELLY.COM 

det faktumet at det faktisk er gøy å lære så mye om kroppen og hvordan den fungerer.

Hva gir deg motivasjon?

- xoxo

2 kommentarer

en fyr du ikke kjenner.. :-)

13.04.2010 kl.22:55

motivasjon til å lese nå, er å forhåpentligvis være trygg på studiene innen eksamensdagene og dermed unngå de nervøst sitrende siste timene.. :-)

If you know the enemy and know yourself you need not fear the results of a hundred battles.

All men can see these tactics whereby I conquer, but what none can see is the strategy out of which victory is evolved. //Sun Tzu, The Art of War// ;-)

Les som faen nå, og lev etter eksamen.. :-)

Når det er sagt, vær så snill å dropp den lyse lebestiften...og finn en litt lysere foundation. Da hadde du blitt like nydelig som du egentlig er.. ;-)
en fyr du ikke kjenner.. : Takk for gode tips! ;)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv