Vinn personlig almanakk!

I dag er det første desember dere, og jeg har allerede åpnet min første kalendergave fra den fine kalenderen mamma har laget til meg. Åh, det er så koselig med advent. Jeg tenkte å begynne desember på bloggen med å ha en liten konkurranse. Hadde samme konkuranse julen 2011 og siden det var så stor interesse da tenkte jeg å ha det samme igjen i år. Konkurransen er i samarbeid med personligalmanakk.com og ved å legge igjen en kommentar på innlegget her vil du være med i trekningen av å vinne en splitter ny og personlig almannakk til det nyre året. Selv digger jeg konseptet siden man kan bestemme helt selv hvordan almanakken skal se ut, hva den skal inneholde, når den skal starte og man kan lage en stor bildekollasje med bilder av deg selv, familie og venner på både fram og baksiden. Gotta love that ♥

Personligalmanakk har egen facebook og Instagramside (@personligalmanakk) hvor man kan poste bilder av sine egne almanakker og bli inspirert av andres.

Tenkte å ha konkurransen gående fram til fredag hvor jeg trekker en tilfeldig vinner. Så da er det bare å hive seg på konkurransen dere!

73 kommentarer

Siste innlegg