Los Angeles – here I come!

Iiiih, nå blir det Los Angeles på meg og Karen i sommer! Booket nettopp turen i dette sekund. Ååh, gleder meg så syykt mye! Mer oppdateringer kommer snart – nå skal jeg dra til drømmeland og drømme om sene kvelder i LA, shopping og champagne! Motivasjonsboost for sho.


Flere som skal til USA i sommer? ♥

12 kommentarer
  1. Hei Hanna!
   Jeg skal ikke til USA i sommerferien, men skal til India 🙂
   Siden du er så glad i å reise så anbefaler jeg deg virkelig å ta en tur til India en gang i livet ditt. Tro meg, du får et helt nytt syn på livet når du er der. Det er lærerikt og du ser hvor bra vi har det i forhold til andre. Altså en tur til India anbefaler jeg deg virkelig Hanna! Det er et helt nytt sted, ny atmosfære og alt <3

  2. Så heldig du er 😀 Misunnelig!
   Jeg har vært i Los Angeles før, men da var jeg typ 9 år. Var der rundt Halloween, og jeg husker så godt hvordan de rike der nede pynta til Halloween – helt sykt. Besøkte også grava til Marilyn Monroe pga Mamma alltid har vært stort fan av henne, også gikk vi i Hollywood Boulevard osv.
   Har definitivt lyst til å dra tilbake! Spesielt nå som er jeg er eldre, da får jeg opplevd så mye mer også:-)

  3. Var i Los Angeles, San Fransisco, San Diego, Pheonix, Hollywood og Las Vegas for rundt en mående siden. Utrolig tur. Skal til Spania om en mående <3!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg