Søndagstema – Behind the back

Er det en ting vi jenter er god på, så er det baksnakking. Det er en forferdelig egenskap vi har fått, men jeg regner med de fleste kjenner seg igjen i at det nesten er umulig å la vær. Men for all del, jeg har en bestevenn som har et hjerte av gull og hun kunne ikke brydd seg mindre om baksnakking. Altså, det faller henne ikke inn å gjøre noe sånt. Så, det er vel håp for oss alle. Nå mener jeg ikke altså at jeg er dronninga av baksnakking her, for egentlig så er jeg i mot det. Jeg ville aldri med vilje sagt noe stygt om en person for å såre denne personen. Det er så langt i fra meg som du kommer. Og hvis jeg er i en større folkemengde og hører en gjeng snakke stygt om noen andre i denne forsamlingen, ja da tenner det på alle plugger. Det er noe som jeg virkelig syns er lavmål, og jeg er ikke redd for å si i fra at det syns jeg er barnslig oppførsel!

Det som er min svakhet når det kommer til dette temaet er vel “sladder-siden”. Hvis jeg møter en venninne som jeg ikke har sett på lenge så er det nesten umulig å unngå gossip. Og er det snakk om gossip er det nesten umulig å unngå å snakke om personen sladderet omhandler. Man kan komme med sin mening om det at hun og han skal ha barn sammen, eller det at hun og han har gjort det slutt. Men jeg regner med dette er ufarlig. Man mener i alle fall ikke noe vondt med det.

Forresten, en ting jeg lurer på er hva andre sier om meg bak min rygg. Jeg kan ikke være så trangsynt å tro at det ikke skjer, for det gjør det nok en eller annen gang. Jeg kan se for meg at hvis det skjer mellom noen som ikke kjenner meg vil det nok bli fokusert på det at jeg bruker alt for mye sminke, og den hårfargen der den kan da aldri være ekte. Eller hvem tror hun at hun er når hun sprader rundt i sin Louis Vuitton. Den er helt sikker ikke ekte den heller. Haha, jeg vet ikke jeg. Men jeg ser for meg at det sies noe i den duren.

Er det blant mennesker som kjenner meg derimot tror jeg at de vil forlate mitt blonde ytre og gå litt dypere til verks. Som regel så prøver jeg å være hyggelig mot alle slik at ingen skal ha noen grunn til å snakke stygt om meg. Men jeg har fått et lite inntrykk av at av og til så kan jeg være litt streng. Eller streng blir vel kanskje ikke det rette ordet, men litt for ordentlig på visse ting. Med tanke på at jeg har vokst opp med leger rundt meg på alle kanter, vil jeg bestandig ha et litt “lege-syn” når det kommer til for eksempel sex. Og istedet for at jeg syns det er såå spennende at man har hatt et one-night-stand så begynner jeg med en gang å mase om beskyttelse og kjønnssykdommer og alt det der. Haha, ganske så sært i grunn. Såå, hvis det er noe de skal kritisere bak min rygg, så kanskje det er om noe sånt. Men, man kan jo aldri vite og det er kanskje best at man ikke vet også. 

Hvordan er dere når det kommer til baksnakking?

7 kommentarer

Siste innlegg