What a night!

.. og ikke i en positiv forstand. Jeg var egentlig ikke i humør for å gå ut i går, men tenkte at en flaske med sprudlevann ville skifte på humøret. Det gjør som regel det. Men det å gå ut på byen er ikke like gøy når man har kjæreste. Det er ikke til å unngå at det er et skikkelig kjøttmarked der ute, og det finnes så mye rart. Man kan selvfølgelig gå ut med jentevenner og ha det gøy med dem, uten gutter. Men når vennene du går ut med er single, blir det som regel involvert en gutt eller to. Det verste var han fyren som var så sykt høy på pæra. Han bare “vet du hvilken skole jeg går på?” “Jeg går faktisk på BI”. Jeg skjønte ikke om det skulle være imponerende eller ei. Jeg fant i alle fall ikke han en smule imponerende. Heller mer irriterende. Jeg skjønner meg heller ikke helt på gutter. Eller så er det bare meg som savner Daniel så fælt at jeg setter ut piggene når det motsatte kjønn nærmer seg. Haha, det er litt priceless. Jeg lever i alle fall opp til de svarte piggskoene jeg brukte i går.

Det som gjorde kvelden enda “bedre” var at skoene mine ble stjålet! Dere skjønner, jeg har bestandig med et ekstra par sko ute på byen slik at jeg slipper å gå hjem i høye hæler og da jeg skulle hente de svarte støvlettene mine på RAUS i går var de helt borte. Jeg skjønner det ikke. Hvem ved sine fulle fem stjeler et par sko ute på byen? Merker jeg blir irritert og lei bare jeg tenker på det. De skoene har varmet føttene mine i sitt tredje år nå, og plutselig er de borte. Får bare håpe personen som tok dem angrer, og leverer de tilbake på RAUS.

Dagens trøst har derfor vært å kose med Luna. Den lille hårballen får meg i alle fall i godt humør. Trenger det etter gårsdagen. Hehe, det var forresten ikke bare mas og tjas ute i går da. Hadde det kjempegøy på jenteforspill med Annette og noen fra jobben hennes. Frøken A får meg bestandig i godt humør med det sprudlende humøret sitt og den eventyrlystne personligheten. Det blir med andre ord ikke kjedelig rundt henne. Anywho, nå skal jeg kose litt mer med Luna og lære henne high five. Ble så inspirert av hunden til Carin Elise i går.


Har dere hatt en fin helg?

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg