Søndagstema – she’s taken

Da begynner det vel å bli en stund siden sist søndagstema, men nå er eksamen over og jeg har absolutt ikke noen unnskyldning til å ikke holde det jeg lover. Har vært noen hektiske helger i det siste, men nå er jeg free as the bird. Da jeg ikke fikk til å sove i går lå jeg og tenkte litt på hvilket tema jeg kunne skrive om, og plutselig kom det over meg at jeg skulle skrive om gutter som prøver å kapre en jente som allerede er i et forhold. Føler selv at jeg har opplevd en del rare ting her og da kan det vel være litt godt å få luftet tankene.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er veldig glad i oppmerksomhet, både fra familie venner og det motsatte kjønn. Og som regel bruker jeg å få min dose med oppmerksomhet, men i det sekundet man lover troskap og ærlighet til en annen person, vil noe av den oppmerksomheten man vanligvis bruker å få naturligvis forsvinne litt. Hver gang jeg har gått inn i et offentlig forhold på facebook har det vært med et lite stikk i hjertet for da visste jeg at de dagligdagse, og kanskje litt cheesy kommentarene om hvor fin og flott jeg var ville forsvinne. Noe som egentlig bare er sunt tror jeg. Får det er viktig at man holder seg ned på jorda og ikke lever i troen på at man selv er problemfri. Uansett, hensikten med den lange innledningen her er at det er ikke bestandig dette som skjer! 50 % av guttene fortsetter å fore deg med litt på kanten kommentarer til tross for at man har gjort det offentlig at man har gått inn i et forhold. Og da lurer jeg, hva er det som får gutter til å oppføre seg sånn?

Man skulle tro at når man har ofret singellivet for en spesiell gutt, så skulle resten av gutteflokken akseptere dette og finne et nytt bytte. Men slik er det ikke bestandig. Jeg husker en gang for en stund tilbake siden er fyr som absolutt ikke brydde seg det grann om at jeg hadde kjæreste. Situasjonen var så ubehagelig for meg at jeg rett og slett ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Skulle jeg le, gråte eller springe min vei. Jeg valgte sistnevnte, men i dag så tenker jeg at jeg heller skulle satt han på sin plass. Hehe, det får bli neste gang tenker jeg. Uansett, hva er det som gjør at noen gutter oppfører seg slik? Er det mer spennende at dama er taken, uoppnåelig og opptatt? Eller bryr de seg rett og slett ikke om konsekvensene? Man kan vel bare gruble fram og tilbake. Jeg vet i alle fall at jeg aldri ville prøvd meg på en gutt som var i et forhold. Det er no go.

En annen ting som jeg også stusser over er guttene som vet at man er i et forhold, men bevisst velger å ignorere at man har fått det meg seg og fortsetter som før akkurat som ingenting har skjedd. Eller de guttene man absolutt ikke kjenner og som sender deg en pervers og uappetittlig facebook-chat-melding og tror de er kongen på haugen. Det er kanskje ikke bedre med dem som forteller deg at de venter på deg visst det blir slutt en gang i fremtiden.

Forresten, Jenny kom nettopp her på besøk og så spurte jeg henne om hva hun trodde om hvorfor gutter prøver seg på jenter som er opptatt og hun ga meg et rett fram svar man ikke kan unngå å like. “De gjør det fordi de vil bli sammen med jenta vel!” En fin konklusjon på dagens tema.

Hva tenker dere om dette? Opplevd noe lignende?

12 kommentarer

Siste innlegg