Popping by

Dere! Jeg har så lite energi i dag at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Når jeg har tid til å slappe av kjenner jeg at bihulene sprenger på og jeg klarer ikke noe annet enn å ligge i sengen til Daniel. Vi dro til farmor i sted for å spise pizza og nå har jeg endt opp på badegulvet her for å sove. Med andre ord, jeg føler meg ikke helt bra.

Kommer sterkere tilbake i morgen!

10 kommentarer
  1. Hei Hanna!
   Siden du holder på med sånn medisinstudie og vet ganske mye om ting som har med det å gjøre, lurte jeg på om du kunne hjelpe meg 🙂
   Jeg har i rundt et år nå slitt med trøtthet og slapphet.
   Har sjekket på nettet, og jeg har så å si alle symptomene på jernmangel/anemi. Men når jeg spurte fastlegen min, og tok blodprøve, fant de ingenting som var galt, bortsett fra noe gressallergi og sånn.
   Så vet du hva det kan være?
   Jeg kan sove i flere timer, våkne av meg selv, og sovne igjen innen et par timer. Uansett hvor mye jeg sover er jeg fortsatt trøtt. Når jeg kommer hjem fra skolen går det som oftes bare et par timer før jeg er utslitt, og sovner. Det går selvfølgelig ut over skolearbeidet og det sosiale.
   Andre symptomer er: forandring i neglene (det øverste laget skaller av) , nedsatt kondisjon (kan være det kommer av at jeg ikke trener, men jeg har aldri hatt så dårlig kondis som det jeg har nå) , kvalme (brekninger sånn helt ut av det blå)
   Setter pris på svar!

  2. Anonyme over; Hvis du har tatt svineinfluensa vaksinen så kan det hende du har fått tornerose sykdommen eller hva den heter, du er utslitt hele tiden og sover kjempe lenge + mye. Men er ikke noe spesialist.. 🙂
   God bedring Hanna!

  3. Nop, Anonyme over; Hvis du har tatt svineinfluensa vaksinen har du KANSKJE fått narkolepsi.
   Snakk mer med legen din

  4. Takk for svar til dere over her 🙂
   Jeg har hatt svineinfluensa, men har ikke tatt noe vaksine, så tror nok ikke det er det.
   Har spurt legen flere ganger om det samme, men kommer alltid frem til at det ikke er noe. Men noe er det jo, det er jo ikke normalt å ha det sånn.

  5. Litt skuffet over at jeg ikke fikk svar av deg da, Hanna. Siden du liksom leser alle kommentarene 🙂 menmen

  6. Anonym: Jeg leste kommentaren din! Sendte den til og med til mamma (som er lege) for å spørre henne om råd. Men hun syns det var vanskelig å svare siden hun ikke hadde alle opplysninger om deg og så videre. Så derfor hadde jeg ikke peiling på hva jeg skulle svare tilbake til deg. Går bare andre året medisin, så har ikke lært så mye sykdomslære enda. Men, veldig kjipt at legen din ikke finner ut av hva det er da. Hmm, jeg skulle gjerne vært til mer hjelp 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg