the result..


Fra to til 6 holdt vi på, og jeg må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Anita vet hva hun holder på med for å si det sånn. Må si at jeg faktisk likte begge lookene ovenfor, både det korte og det lange håret. Var så godt at hun klippet av de slitte tuppene. Håret mitt så mye mer sunt ut da, og det liker jeg. Neste gang jeg tar ut extension kanskje jeg skal prøve meg på en lang bob. Tror det kan bli kult. Uansett, laget en liten film fra dagens lille hårprosjekt! Hehe.

Håret jeg bruker er fra Pilus og denne gangen prøvde jeg mikroringer for første gang. Hittil er jeg meget fornøyd. Det tok mye kortere tid å sette på enn keratinfester, og det er ingen keratin som skal smeltes inn i håret mitt og slites av. Er en plastikkring som er klemt på, og når de skal av er det visst bare å åpne feste med en tang og vips så er de ute. Håper og tror at dette skal bli bedre for håret mitt!

Vi har mikset sammen tre ulike blondfargen og jeg er superfornøyd med fargen. Litt uvant å være lys igjen. Men denne gangen er det ikke helbleket, så jeg er fortsatt mørk i toppen og det liker jeg. Litt lei av den alt for fake blondfargen. Håret er forresten 60 cm. Det kostet omtrent 1400 og jeg kjøpte 140 fester.

En liten sniktitt på den nye buksa mi. Haha, legger ut bedre bilde senere!

Hva syns dere om håret?
Noen som har prøvd mikroringer før?

20 kommentarer

Siste innlegg