Happy Valentine’s Day!

Ååh, alle hjertes dag ♥ Egentlig en av mine favorittdager i februar hvis man ser bort i fra bursdagen min. Kjærlighet svirrer i luften og man mottar små, søte meldinger fra mennesker man nesten har glemt at eksisterte. Selv har jeg sendt ut noen hyggelige meldinger for å glede andre, og nå tenkte jeg at det var bloggen sin tur til å få litt oppmerksomhet.

For det første har jeg en liten announcement å komme med. Mange av dere har sikkert gjettet dere til det for lenge siden, andre har sett det fordi de er venn med meg på facebook og resten har gått rundt her og blitt mer og mer forrvirret. Siden oktober har jeg fått søte kommentarer i innboksen min hvor det stod om jeg nå ikke kunne svare på spørsmålet om hva er egentlig greia mellom meg og Daniel?! Jeg har bevisst latt vær og svare på det. I begynnelsen var det nok fordi skrev jeg det her, så ble det mer virkelig og jeg likte å holde den delen av meg hemmelig. Etter hvert som tiden gikk har jeg bare fortsatt og unngått å svare på spørsmålet. Grunnen til det vet jeg nesten ikke selv. Tror bare det at jeg letet etter den rette anledningen og hva er vel bedre enn Valentines Day?!?

Så her er svaret dere alle har ventet på.

Daniel blir forresten ikke glad når jeg poster bilder av han, uten å forhøre meg med han først. Men siden dette skulle være et lite overraskelsesinnlegg, så får jeg satse på at det går bra. Jeg skal love å spørre om lov neste gang!

Uansett, da er det vel offentlig gjort. Daniel er som sagt kjæresten min og jeg er virkelig glad for at han er det også. Trøster meg når livet er fælt og får meg til å le når jeg heller vil gråte. Han får det til å kile i magen hver gang jeg ser han (som forøvrig er alt for sjeldent) og jeg elsker å stå å klemme åpenlyst på hverandre og gjøre forbigående mennesker irritert over de to turtelduene som står der og kliner! Haha, liker det!

Sendte med en Valentines gave til Daniel da han var på besøk sist. Hva det er jeg har kjøpt egner seg kanskje ikke helt på bloggen, men jeg er ganske sikker på at Daniel setter stor pris på det! Selv får jeg gave fra han i posten i morgen. Litt forsinket, men det spiller vel ingen rolle. Oppdaterer dere i morgen om hva det er!

Da gjenstår det vel bare å si…

 

14 kommentarer

Siste innlegg