Soar extension

For noen dager siden mottok jeg to pakker med extensions og en børste fra soar.no. Jeg var så ivrig etter å få testet det at jeg nesten tvingte lillesøster til å gå fra skulderlangt hår til hår ned på rumpa bare for å se hvordan det så ut! Jeg begynner å bli rimelig lei mitt eget hår (som begynner å bli litt slitt). Så det passet utmerket å få litt nytt og sunt hår som jeg kan bruke nå i jula. Det nye extensionet fra soar er så mykt og godt at jeg ikke klarer å la være å ta på det. Haha, silkehår er tingen dere.

Jeg har farge #613 og lengde 66 cm. Det kan man finne her. Har aldri hatt så langt hår før så syns det er kjempemorsomt å se seg i speilet og plutselig går håret mitt ned til rumpa. Hittil er jeg veldig fornøyd med håret. Det har god kvalitet, bra tykkelse og har enda ikke laget noen floker! Sistnevnte setter jeg veldig pris på, siden jeg ofte har hatt hår som floker seg verre enn verst!

Kommer nok helt sikkert til å bruke håret i jula. Må prøve å få oppmerksomheten bort fra gipsen og mer mot meg.


// Må bare få sagt at jeg elsker ryggen på armani-kjolen min. Open back in my heart!

Liker også hvor naturlig det glir inn i mitt eget hår. Hadde det ikke vært for at det er utrolig langt, så hadde man kunne trodd at det var mitt eget hår.

Hva syns dere om mitt nye, lange hår?

14 kommentarer

Siste innlegg