Update fra i går!

Da jeg lå inn bildene i sted fant jeg ut at det bare ble tatt 14 bilder under gårsdagens festligheter. Det konstaterer vel bare at bloggeren i meg blir lagt litt til side når jeg dra ut med folk i fra medisinstudiet. Tror jeg føler at jeg ikke vil være til bry med å hele tiden ta bilder. Men hvorfor jeg føler det slik er et mysterium. Jeg hadde det uansett veldig gøy ute i går, til tross for at det ikke ble dokumentert ned til hver minste detalj.

En ting er litt viktig å nevne da, og det er at jeg dro ut på byen for første gang på flere år, uten løsvipper på øyenen. Addicted sier du? Haha, jeg kom bokstavelig talt rett fra jobb og hadde ikke tid til å sminke meg noe særlig. Heldigvis hadde jeg tatt på meg kjole på jobben, så jeg trengte bare å låne et par høye hæler og en kåpe av Lise og så var jeg good to go.


// Kjole fra Jones & Jones.

På vei til sentrum gikk jeg og pratet med en medisinstudent fra Tromsø og det skulle vise seg at han skulle bli kveldens underholdning. Her snakker vi felles frykt for elger, og jeg kunne faktisk fortelle elg-historien min uten at han lo av meg! That’s a first, for å si det sånn. Svaret jeg fikk var: “Elgen er skogens konge, så vi burde absolutt ha respekt for han!” Jeg er helt enig forresten. Anyways, da vi hadde snakket om elger opp og i mente, var det på tide å bytte samtaleemne og da var det vel naturlig at samtalen gikk over til medisinstudiet.

Begge ble vi ganske entusiastiske så plutselig finner jeg meg selv i å sjekke brystene mine for kreft! Haha, jeg ser for meg de andre på gossip lure fælt på hva i all verden jeg drev med. Etter at jeg hadde konstatert at det ikke fantes noen kul, gled samtalen over til noe mer litt mer upassende. Det var greit når vi snakket om brystkreft, men når han forteller om undersøkelser der man må ta en finger i rumpa, ble det litt for mye for meg. Vi var tross alt ute på byen!

Etter en overdose medisinprat var det på tide å forbrenne litt kalorier på dansegulvet, og så tok vi turen hjem. Jeg skulle ligge over til Lise siden hun hadde klart å lure med meg ut! (Edruhelgen får jeg utsette til en annen gang). Men hjemme hos Lise er det bestandig koselig, så jeg klager ikke! Jentesnakk, fnising og en stor og god seng kan aldri slå feil!

Håper dere har hatt en like fin helg som meg!

7 kommentarer

Siste innlegg