Yves Rocher

For en til to uker siden mottok jeg en pakke i posten fylt med sminke fra Yves Rocher. Planen var at jeg skulle teste sminken å fortelle hva jeg syns om den på bloggen, og det har jeg tenkt å gjøre nå. 

Jeg har veldig lyst til å skryte av neglelakken! Helt siden jeg mottok pakken har jeg enten gått med knallrøde negler, eller mørke lilla! Begge fargene er veldig freshe, og jeg er veldig fornøyd. Man trenger omtrent 2 lag med neglelakk for at den skal dekke godt nok, og da varer fargen i flere dager uten at den blir “slitt av”. Jeg fikk også tilsendt en hurtigtørkende topplakk, som jeg bruker over neglelakken for at den skal tørke fortere! Var litt skeptisk til den i begynnelsen, men den fungerer faktisk!


(bildet er linket)

Jeg mottok også to leppestifter! En knallrød og en beige rosa. Den røde leppestiften satt veldig fint på, men siden jeg nesten aldri bruker rød leppestift, tror jeg nok at jeg skal gi den bort. Dessuten smakte den litt rart når du fikk den i munnen. Den beige rosa leppestiften likte jeg bedre. Fikk en mer mørk og mystisk sminkelook når jeg brukte den, så om jeg skal prøve meg på bad girl-looken ville den ha passet perfekt på leppene mine!


(bildet er linket)


(bildet er linket)

Hvilken av produktene likte dere best?

6 kommentarer

Siste innlegg