The walk of..

Shame?? Neida, ikke i det hele tatt. Jeg er superstolt av de nye joggeskoene til Daniel som jeg måtte traske rundt i byen med i sted. De matchet kanskje ikke kjolen min like godt som de svarte ankelpumpsene mine, men de var mye mer behagelig å gå i. Og noen ganger må man vel velge komfort framfor utseende. Bare litt flaut da moren til Daniel holdt på å le seg ihjel da hun så meg. Huff, livet er ikke enkelt dere!

Jeg lovte forresten noen morsomme historier fra gårsdagen, men jeg må ærlig innrømme at det ikke skjedde så mye morsomt. Det eneste som skjedde var at en random fyr strøk meg over rumpa med de ekle fingrene sine, og det tror jeg ikke D var helt fornøyd med, så det hele endte med litt guttedrama. Noe som jeg ikke helt forstod så mye av. Gutter er minst like kompliserte som jenter. I alle fall etter det jeg har erfart!

Det neste jeg husker er at jeg er på badet til Daniel og av en eller annen grunn bestemmer meg for å legge meg ned på de varme flisene for å “slappe av”. Kan love dere jeg skvatt når jeg fant ut at jeg var ikke den eneste som hadde tenkt den samme tanken! Under benken, like ved føttene mine lå Belle og drømte og katteting! Haha.

Nå skal jeg vaske av meg sminken fra i går, og slappe av litt med farmor, før jeg skal på en liten date senere i dag. Gleder meg!

Flere enn meg som liker å sove på de varme flisene på badegulvet?

9 kommentarer
  1. haha ja, pleier å sovne der! det er så varmt og godt! sikler når jeg sover som som deg også… merket det første gang når jeg sov på badegulvet hahah digg!

  2. Fliser på badegulvet er bedre en seng.
   Dumt at man ikke kan ligge der hele dagen 😉
   Ps.Kan ikke du hjelpe meg,som jeg tror jeg har skrevet sånn 2 ganger nå,med bloggen min??Lille meg fikk en “super” ide om og bli like profesjonell blogger som deg,og skaffet en egen. Men det var ikke enkelt,du!! Jeg vet ikke hvordan jeg fikser med designet,og jeg har INGEN ANELSE på hvordan jeg skriver inlegg. Føler meg liksom littt…..dum,da.
   Svar,plis svar!
   Zipper.blogg.no

  3. Hahaha! Jeg bruker også å sovne på gulvet på badet når jeg blir for full eller har migrene. Da er det så sykt godt å ligge der for å “slappe av”. Hehe;)
   Bra du hadde selskap av en så fin pus da!

  4. haha, ja :p sovnet på badet en gang, og så hadde jeg jo låst døren, så foreldrene mine fikk panikk. Tror jeg var rundt fem år da, haha!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg