Favorite pics from Spain

Siden det er en litt regntugn søndagskveld i Trondheim, tenkte jeg å dele noen bilder fra La Manga som jeg ikke har delt med dere før. Mye grunnet at jeg rett og slett glemte La Manga-bloggingen da fadderukene plutselig startet. Har gått rundt med en følelse i magen at jeg ikke har vist nok bilder eller fortalt nok morsomme historier fra Spaniaturen, så hvorfor ikke skrive litt om det i kveld.

Etter en lang dag på stranda, er det et must å nyte de siste solstrålene på verandaen vår med utsikt over Mar Menor. Her kunne jeg tilbragt hele ettermiddagen og bare nyte varmen å titte ned på alle spanjolene som er på stranda. Helt klart favorittplassen i hele leiligheten vår!

Dette bildet får meg bestandig i så godt humør. Alle vannkrigene jeg og Oda hadde der jeg bestandig måtte rope våpenhvile for å slippe å bli bløt i håret. Klor og blondthår er ingen god kombinasjon, i alle fall hvis du ikke liker grønt hår! Badevakten i bakgrunnen ser så mistenksom ut! What to do, what to doo?

Bilde er av Adrian og meg! Vi hadde en casual kveld på en irsk pub hvor vi drakk øl og pratet om livet. Adrian prøvde å lære meg spansk, men det eneste jeg husker er at hvis noen nyser så sier de “jesus” til prosit! Jo, og så lærte han meg alle dagene på spansk. Så hver gang noen nevnte noe med en ukedag, måtte jeg brife med spanskkunnskapene mine å fortelle hele ukedagregla på spansk!

Dette bildet er tatt på stranda med utsikt over Mar Menor og leiligheten vår i bakgrunnen. Kjenner jeg får skikkelig lyst til å hoppe på neste fly til Spania og nyte siste tiden av august på stranda. I Trondheim er det alt for mye regn.

Dette bildet beskriver Zoco så utrolig godt. Man er “gjennombløt” av svette siden det er 30 varmegrader ved nattestid, og så drar man inn på Pacha hvor en frisk bris møter deg og man blir lykkelig igjen. De har bestandig store vifter som blåser håret til alle kanter, og noen ganger kjolekanten litt for langt opp, men det spiller ingen rolle siden hovedpoenget er å bli avkjølt. Litt irriterende at man så ut som et bustetroll på håret etter på da, men pytt pytt…

Denne kjolen brukte jeg på the white party, som vi var på. Må innrømme at jeg følte meg litt dum, når alle sammen gikk i hvitt. Det ble på en måte litt overkill. Uansett, så var det en veldig hyggelig kveld hvis man ser bort i fra alt dramaet som skjedde tidligere på kvelden.

Dette bildet er fra den siste kvelden ute! Vi hadde egentlig planlagt en rolig kveld hjemme, men da planene fra dagen før gikk i vasken, måtte vi ha en kveld som toppet hele uka. Dessuten ville jeg bruke Jones & Jones-kjolen min en gang til før vi dro hjem.

Kvelden tilbragte vi på Zoco hvor vi møtte verdens koseligste bartender, Hleb. Problemet med å kjenne bartenderen på et utested er at han gir deg alt for mange gratise drikker, og det lover aldri godt. 

Senere på kvelden møtte vi en gjeng med tyske turister, og jeg har aldri vært så glad for å møte noen som snakket skikkelig engelsk igjen. Tror jeg var litt lei av spanjolene og deres iherdige forsøk på å prøve så godt de kan. Var godt å kunne føre en normal samtale med noen andre enn min søte lillesøster.

Nå begynner det vel å bli nok bilder dere. Regner med de fleste datt av lasset for lenge siden! Jeg kunne fortsatt i evigheter, La Manga er og blir en fantastisk plass!

Hvilket bilde likte dere best?

13 kommentarer

Siste innlegg