Confused, but do I care?

Siden sist gang har det skjedd mye rart. Eller det har vel ikke skjedd så mye spennende, men det er spennende for meg kanskje. Første irritasjonsmoment er at jeg lå alene i sjøen i går i 2 timer. Haha, jeg bestemte meg for å droppe shoppingen de andre skulle på (hørt noe så overraskende før?), og ble igjen helt alene og forlatt. Eller, jeg hadde flytemadrassen, han var min trofaste venn! Så i 2 timer lå jeg ute på havet, og hadde lite peiling på begrepet tid. Jeg lå der og pugga de overflatiske ryggmusklene og ble kjempe irritert når jeg bare husket 10 av 11!

Uansett, pointet var at i løpet av den tiden har jeg selvfølgelig klart å bli solbrent på ryggen. Jeg ser egentlig brun ut, men det kjennes ikke sånn ut! Så i dag må jeg ta det litt med ro i sola, og heller sitte inne å blogge for dere. Neida, tulla! Skal ut å sole framsiden min etter jeg har postet dette innlegget!

Da det tilslutt ble for ensomt fikk jeg Adrian til å komme over og tvang han til å være fotograf! Noe som jeg ikke angrer et sekund på. Han tok hundrevis av bilder, og de var alle sammen utrolig kule! Han hadde skikkelig peiling på vinkling, zoom og plassering. Og tok seg tid til å forsikre seg om at bildene ble bra, i stedet for å bare knipse i vei. Skal legge ut bildene senere i dag, men en liten smakebit kan dere få.

Senere på kvelden dro vi på pub for å drikke øl og spille biljard. Kjempekoselig, og ekstra gøy når Adrian prøver å lære meg spansk. Hittil kan jeg si alle ukedagene, spørre om denne er ledig og fortelle at jeg er trøtt. Ellers er det veldig gøy å være sammen med Adrian. Han er en person det aldri blir flau stillhet med. Han prater i vei, og humøret er alltid på topp. Bare synd han fortalte meg noe jeg ikke helt vet hvordan jeg skal tolke. Og for å toppe dette ble jeg ringt opp av han fyren som “hater” meg fordi kjæresten hater meg. Hun skulle slå meg hvis jeg var så tøff at jeg turde å vise meg i La Manga. Haha, så tragisk. Men uansett, han ringte meg for å fortelle at han ville møtes. Jeg skal love dere at jeg ikke skjønte mye. Kanskje det er en felle? Haha, hvem vet.

Har dere lett for å bli solbrent?

23 kommentarer

Siste innlegg