Snow white

Gårsdagens festeligheter var kjempemorro, til tross for at det var uuthodelig varmt og jeg så ut som et sau på håret. Haha, uansett hvor mye jeg gredde igjennom panneluggen min ville den bare krølle seg å være ulydig. Men det må man nok bare finne seg i når man drar ut på livet i sydenland.

Etter et ganske morsomt forspill i senga mi, hvor vi drakk rusbrus og gjorde masse tullete ting på skype, kom Daniel og hentet oss. Det var kjempekoselig å se han igjen. Det er jo tross alt et helt år siden sist. Engelsken hans hadde ikke akkurat forbedret seg, så dere kan tenke dere de språkvanskene vi fikk utover kvelden.


(Måtte ha på meg den nye Jones & Jones kjolen min. Pyntet den opp med et brunt midjebelte og sko fra Steve Madden)

En ting både jeg og Oda fikk høre i løpet av hele kvelden var hvor utrolig hvite vi var. Det var sånn… “Hola! How are you? wow, you guys are WHITE!” Haha, litt av et “kompliment”. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å stå opp tidlig å beynne soleprossesen. Men, det skal en god del soling til før jeg er på Daniel sitt nivå.

Kveldens høydepunkt var hvor godt overens Oda og Daniel gikk sammen. For å si det sånn har ikke de hatt den beste fortiden sammen, men i går var alt annerledes. Er de ikke søte sammen?

Vi endte opp på en uteplass i en gate hvor spanjolene samler seg for å drikke. Der møtte vi 4 venner til Daniel fra Madrid, og engelsken deres var heller ikke så mye å skryte av. En form for kommunikasjon fikk vi da til, og da det ble flau stillhet begynte jeg og Oda bare å synge oi oi oi, fra Danza Kuduro-sangen. Haha, det ble en del oi oi oi utover kvelden for å si det sånn.

I kveld skal jeg møte noen venner for filmkveld, og bare kose meg.

Har dere klart å blitt brun i løpet av sommeren?

14 kommentarer

Siste innlegg