Only in San Francisco

I går da alle sammen hadde dratt hjem og jeg var ferdig med den vanlige kveldssamtalen med Daniel, satt jeg for meg selv og mimret tilbake til San Francisco. Tankene vandret til en søndag ettermiddag da jeg var på Lime med Kendl, Phil og Rafael. Lime er en restaurant i San Francisco som forandres til det hotteste utestedet på søndag ettermiddag. Her snakker vi drikke i massevis, dansing på bordene, kjoler for jentene og dress for guttene. Lime ligger i Castro, altså den delen av SF hvor de homofile bor. Uansett, så er det en utrolig hip plass å være på søndager. Man starter klokke 11 med brunch og kurering av fyllesyken fra dagen før, og så avslutter man i 8-tiden. Da er det på tide å dra hjem å sove slik at man er opplagt til arbeidsdagen på mandag.

Det jeg egentlig skulle fortelle om var to crazy fyrer som jeg og Kendl møtte. Vi hadde hørt rykter om “the naked man”, men vi trodde ikke vi skulle være så “heldig” å oppleve denne serverdigheten. Ja, jeg kaller det en serverdighet for i Castro er det tydeligvis vanlig at to voksne menn går rundt naken på søndager for å vise seg frem. Jeg husker jeg lurte fælt på hva i alle dager det var fornoe, og i det jeg og Kendl skulle gå inn etter en obligatorisk avkjølingsrunde, rupte hun: ” Look! Hanna, I can see the naked man!”.

Haha, dere kan tenke dere til at vi løp i de høye hælene våre for å få et glimt av disse rare mennene. Da vi begynte å nærme oss, senket vi farten og latet som vi bare skulle gå forbi. Plutselig hører vi han ene nakne mannen snakke til oss, og lurte på om vi ikke ville ta bilde med han. En ganske creepy følelse å stå omringet av to nakne homofile menn, som bare var iført topplue og et par sko. Da han ene fyren spurte om han kunne legge seg ned på alle fire og slikke skoen min, takket jeg pent nei og løp min vei!

En crazy dag for dere, men en vanlig dag i San Francisco!

Opplevd noe lignende før?

13 kommentarer

Siste innlegg