Ikke helt som forventet

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men gårsdagen var i alle fall herlig! Har ikke ledd så mye siden sist gang jeg var i Stavanger og tremeningen til pappa (Andreas) fikk meg til å le ved å gjøre masse rare ting og spille på farmor-humoren vår. Må forresten oppklare i noe. Flere av dere som trodde at Andreas og jeg flørtet eller noe. Det gjør vi altså ikke. Vi er jo tross alt i slekt, så noe annet ville bare vært rart. Jeg vil ikke bli firmenninger med mine egne barn. Så langt går grensa.

Anyways! Dette innlegget skulle ikke handle om Andreas. Det skulle handle om kattepusen til Daniel. Dere skjønner, katten til Daniel har et ritual når det kommer nye jenter inn i huset. Først går hun rundt og snuser på jenta og tingene hennes. Deretter stikker hun ut en tur for å forberede neste steg i ritualet. I mens sitter jenta og ser på film og aner fred og ingen fare.

Da det er på tide å bevege seg fra stua og inn på gutterommet har man en stor overraskelse i vente. Dere skjønner, på gulvet framfor tingene jenta har lagt i fra seg ligger det noe og venter. Kattepusen har nemlig dratt ut for å finne en gave til jenta for å markere hvem som er sjef. Hennes nyeste offer denne ganger var en liten fulg. Dere kan tenke dere til jeg skvatt da jeg fant en død fulg like ved siden av Louis Vuitton veksen min! En død fulg! Æh, blir kvalm bare jeg tenker på det. For en velkomstgave sier jeg bare.

Jeg får trøste meg med det at Daniel sier hun liker meg. Det er ikke hvem som helst Belle (altså kattepusen) gir en død fulg i gave til. Kanskje jeg burde føle meg spesiell?

Nå kommer snart Daniel og henter meg og så får vi se om  Belle og jeg blir enda mer close etter kveldens abligøyer.


Fått en død fulg i gave før?

27 kommentarer

Siste innlegg