It’s a date!

I går dere, ble det så jeg dro ut på date med han fyren jeg snakket om! Gjett om jeg er glad for at jeg spurte. Nå er det bare skikkelig kjipt at jeg reiser hjem fra Stavanger i dag, og tilbake til Trøndelag. Men får jeg det slik jeg vil er det ikke lenge til vi sees igjen. Han kom og hentet meg i 7-tiden og etter at han hadde kommet seg igjennom en lang samtale med farmor og fått godkjenning, kunne vi dra. Fikk nesten litt dårlig samvittighet da vi takket nei til å heller sitte hjemme med henne å spise jordbær med sukker og fløte på. Haha, hun er litt søt da.

Det var mye fram og tilbake om hvor vi skulle spise. Han ville ta meg med på en sushi-restaurant, men det må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk til. Noe som jeg fikk høre resten av kvelden. Han var også i sjokk etter at jeg fortalte at jeg aldri hadde smakt krabber. Er det meg som er unormal eller er det flere som ikke har smakt?

Daten min var forresten syykt kjekk! Blir helt svimmel bare jeg tenker på det. Bloggeren i meg skulle gjerne lagt ved bildebevis, men siden ikke alle gutter er helt superfan av denne bloggingen må jeg nok respektere hvis de ikke vil blottlegges! Kan heller fortelle at det kilte gjennom hele kroppen da han kysset meg ute på restauranten. That’s a good thing, isn’t it?

Nå som jeg er i Norge må jeg også passe meg litt for hva jeg skriver, har ikke lyst til å havne i en ny Rafael-situasjon. Så da må de flaue øyeblikkene byttes ut med happiness and sunshine! Heldigvis ingen flaue øyeblikk fra i går. Tror jeg i alle fall. Haha!

Liker dere krabbe?

38 kommentarer

Siste innlegg