Stavanger skuffet ikke

Nå sitter jeg her med farmor og snakker om gårsdagens hendelser og da kom jeg på at jeg kanskje skulle blogge om det også. Har ikke rukket å blogge så mye her nede i Stavanger, for det er så mange ting som foregår på en gang. Blir nesten litt stresset når jeg tenker på det. Uansett nå er det gårsdagens hendelser som skal blogglegges!

Kvelden begynte tidlig etter min mening. Er ikke vant med å starte forspillet i 6-7-tiden, og dere kan tenke dere til hvor stresset jeg var da klokken begynte å nærme seg 7. Rakk heldigvis å gjøre meg ferdig, og plutselig stod sjåføren min i oppkjørselen og ventet. Må si det var en ganske sweet ride farmor klarte å skaffe meg.

Jeg dro ut sammen med Andreas som gikk i kullet mitt på medisin i fjor. Var utrolig hygglig å se han igjen, og praten gikk vel i ett fra start til slutt. Også gøy å høre hvordan andreklasse medisin hadde gått, og annet medisinsnadder eller burde jeg kalle det sladder? Haha, neida.

Jeg vant forresten best kledd, beste lærerpotensialet, hun vil jeg ha med meg hjem fra byen i kveld og søteste par-prisen under en drikkelek vi holdt på med. Hadde det ikke vært for at fyren som ville ha med meg hjem fortalte meg at han syns jeg hadde utseende til en “cleaning lady” hadde jeg kanskje vurdert det. Haha, må ærlig innrømme at jeg aldri har hørt den før.

Da vi ankom utelivet i Stavanger må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk på hva de hadde å by på. Sist gang jeg var ute var jeg på en fancy nattklubb i Hollywood der vi hadde eget bor og ubegrenset tilgang på champagne og overfladiske mennesker. Stavanger skuffet heldigvis ikke, og jeg lærte at guttene i Norge er like mye gentleman’s som guttene i USA. Eller, i alle fall guttene fra Rogaland. Har igjen å utforske resten av landet!


Hva gjorde dere i går?

22 kommentarer

Siste innlegg