Here’s the deal

Det var fryktelig rart å våkne opp på jenterommet i rosa seng og bilder fra ungdomstiden hengende rundt deg. Og så alle skoene mine som er plassert rundt omkring. De ligger på gulvet, i bokskapet, i pynteskapet og på sofaen. Haha, overalt. Hadde nesten glemt at jeg hadde så mange par sko. Tenkte forresten å vise dere sovehjørnet på det gamle rommet mitt. Ingentvil om hvilken farge jeg liker i alle fall.

Planen videre nå er litt uklar. På torsdag skal jeg så smått begynne å jobbe igjen. Neste uke reiser jeg til Stavanger for å besøke farmor og resten av pappa si slekt. Kanksje jeg møter de kjekke rogalendingen fra Vegas også. Hvem vet?

Deretter blir det litt jobbing igjen før jeg reiser videre til New York! Den delen gleder jeg meg skikkelig til. Skal dit sammen med nabojenta og tror vi kommer til å få en fantastisk tur. Etter New York må jeg jobbe, og så tenkte jeg meg en tur til Oslo. Skal på date med han som ga meg roser over skype på Valentines Day. Iih, killer i magen bare jeg tenker på det.

Så er det La Manga som står på planen. La Manga er plassen hvor vi har leiligheta vår i Spania og min yndlingsplass i hele Europa. Forhåpentligvis blir Annette med meg, og siden hun er nylig singel blir det nok en del kjekke spanjoler på oss begge to! Eller, på meg blir det bare en kjekk spanjol. Daniel ♥


(Daniel, meg og Adrian)

Rett etter Spania flytter jeg tilbake til leiligheta mi i Trondheim for å begynne andre året medisin. Gleder meg til å bli kjent med alle de jeg skal gå i klasse med, og til fadderukene. Dessuten blir det veldig gøy å begynne å lære noe igjen. Har hatt feire ett helt år nå, så det begynner å bli på tide å lære noe fornuftig igjen.

I løpet av høsten har jeg planer om å dra til New York med Annette, Madrid for å besøke Daniel og London ved juletider. Forhåpentligvis blir alle reisene gjennomført. Etter et helt år i Amerika har jeg funnet ut at reising er noe jeg vil bruke mye tid på. Elsker å oppleve nye plasser, bli kjent med nye mennsker og bare leve livet.

Det jeg derfor lurer på er om jeg skal fortsette å blogge nå som jeg har kommet tilbake til Norge? Jeg vil gjerne fortsette, hvis dere fortsatt er interessert i å lese om alt jeg opplever?

123 kommentarer

Siste innlegg