Hjemme igjen!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra og sitter her og skjelver for jeg er så trøtt. Haha, har vært våken i 25 timer i strekk og kroppen min lengter etter senga mi. Dessverre må jeg være våken i 5 timer til, lurer på hvordan det skal gå!

Flyturen gikk relativt greit hvis man ser bort i fra all bagasjen jeg gikk rundt og bar på. Det skal ikke være enkelt å pakke ned hele livet sitt i to rosa kofferter. Samtidig har jeg gått rundt med gitaren min og ei diger veske på 10 kilo. Bah, blir sliten bare jeg tenker på det.

Da jeg dro ut med Lotus Elise på onsdag møtte vi en profesjonell baseball-spiller som var i byen for å spille kamp. Jeg spurte om vi kunne ta bilde sammen for å poste det på bloggen. Men da tredde divafaktene fram. “Jeg kan ikke ta bilde sammen med fans, beklager,” sa han til meg. For det første er jeg ikke noe fan, og i alle fall ikke etter den behandlingen. Uansett, tror dere ikke vi endte opp på samme fly i dag? Han med hele baseball teamet sitt og jeg står der med gitaren min! Haha, for en dag dere.

Noen tips til hva jeg kan gjøre for å holde meg våken?

Edit: Nå kan jeg endelig gå å legge meg! God natt ♥

37 kommentarer

Siste innlegg