Tao Beach

Gårsdagens festligheter var perfekt om du ser bort i fra at jeg snublet i trappa og fikk en skade i foten. Jeg får så vidt til å trampe ned på høyre fot, så nå går jeg rundt og halter som en annen tulling! Til tross for dette holdt vi det gående til langt ut på morgenkvisten. En liten skade i foten skal ikke hindre meg i å ha det gøy.

Vi begynte kvelden med forspill hos våre nye venner fra Göteborg, London og Dubai. Liker det at svenskene måtte prate engelsk med Annette og meg siden de ikke forstod noe av norsken vår. Haha, trøndersk er vel ikke så uforståelig? Den fineste dialekten kom uansett fra Chari. Han er fra London og hver gang han åpner munnen for å si noe, smelter jeg. Hadde det vært opp til meg hadde jeg tilbrakt hele kvelden min på å høre at han snakker britisk til meg. Det er noe med meg og språk altså, blir sjarmert på en, to tre!

Etter en god del flørting med Mr. London var det på tide å bevege seg videre mot utestedet vi hadde bord på. De hadde egentlig planlagt å gå, men siden jeg hadde høye hæler på meg endte vi opp med å ta en limosin, slik at jeg skulle få hvile bena mine. Haha, det er kjekt å være jente av og til.

Kvelden tilbrakte vi på Tao, et nydelig utested på Venetian Hotel. Tror det må være et av de største utestedene jeg noen gang har vært på. 3 etasjer og helt øverst var det rooftop med basseng og dansegulv. Vi satt på toppen og nøt utsikten over Vegas, danset så jeg fikk vondt i føttene og hadde det rett og slett fantastisk!

Min søteste navnesøster Hanna!

Etter alt for mye dansing, snubler jeg i trappa, skader foten min og får baguett med ost og skinke i trøstegave av London (Jeg kaller Chari for London, mens han kaller meg Norway. Haha, sykt vittig). Deretter drar vi tilbake på hotellrommet for å ise ned foten min og synge svenske vuggesanger til jeg har fått alle sammen til å sove søtt!

Viste forresten bilde av Chari til pappa. Første som kommer ut av munnen hans er. “Åh, han så nå for så vidt renslig ut han!” Haha, holder på å le meg ihjel.

Oh, I love Las Vegas!

36 kommentarer

Siste innlegg