Reiseplan våren 2011

De siste månedene jeg er her i Amerika har jeg lyst til å bruke på reising. Foreløpig har jeg lagt en liten reiseplan som jeg tenkte å dele med dere.

Om noen uker reiser jeg kanskje til Orange County. Er ikke helt bestemt enda, men kan hende jeg tar en spontan tur dit for å nyte solnedgang på stranda i godt selskap. We’ll see how it turns out to be.

I slutten av mars, begynnelsen av april er det spring break som gjelder. Da skal vi mest sannsynlig en tur til Orlando, Flordia for å oppleve Disney World en gang til. Begynner å bli en del år siden vi var der sist, så tror det kan bli gøy. Dessuten kan jeg tenke meg Orlando har masse annet å by på også!


(google)

Litt senere i april får vi besøk av slekt hjemme i fra! De skal være her i 2 uker og bare ha det gøy. Tror de har planlagt en road trip langs den kysten av California og kanskje ende opp i L.A. Heldigvis for meg har de en ledig plass i bilen, slik at jeg og kan få være med på moroa.

I begynnelsen av mai reiser jeg til New York hvor jeg skal møte bestevenn! Gleder meg som en liten unge. Tror vi kommer til å få en fantastisk uke sammen i NY City. Shopping, gutter og champagne står helt klart på planen. Sammen med turer i Central Park og bare vandre langs gatene i NY.

Etter en uke i NY reiser vi til Las Vegas for å være litt crazy! Pynte seg i glamorøse kjoler og pumps og stiletter hver kveld. Tror nok det kommer til å bli 5 minnerike dager hvor absolutt alt kan skje! Gleder meg!

I slutten av mai reiser vi en tur til Minnesota for å delta i bryllupet til Laura og Matt. Har aldri vært i et ordentlig bryllup før, så dette er en opplevelse jeg gleder meg til. Dessuten blir det veldig koselig å se igjen slekta vår.


(I Minnesota sommeren 2007. Sjekk det forferdelige antrekket mitt! Husker jeg var helt hekta på miniskjørt. Haha)

Dette er altså den foreløpige reiseplanen. Kan godt hende den blir forandret. Det eneste som er sikkert er at jeg skal til NY og Vegas med Annette, og Minnesota i slutten av mai. Jeg skal i alle fall nyte hvert sekund av tiden min her før jeg reiser tilbake til Norge.

Hva er deres reiseplaner for 2011?

29 kommentarer

Siste innlegg