Universal Studios – Hollywood

Har helt glemt av å fortelle dere om da jeg var i Universal Studios i Hollywood forrige (forrige) uke. Til tross for litt dyr inngang var det en fantastisk dag. Her har de alt fra Studio tours (der du får se hvordan man spiller inn filmer og TV-serier) til karuseller og spisesteder. Anbefaler virkelig å ta turen hit om du skal reise til L.A. Da ender du i alle fall opp med mange fine bilder og opplevelser!

Vi begynte dagen med å stå i kø til Studio Tours. Vi måtte stå i over en time i kø, og dette var off season. Om jeg noen gang skal tilbake skal jeg kjøpe meg VIP-billett og slippe å stå i de lange køene. Uansett, Studio Tours var verdt ventetiden. Var kjempespennede å se hvordan Hollywood filmer og TV-serier faktisk blir spilt inn. Kanskje litt skuffende å finne ut at de skumle actionfilmene blir spilt inn i et basseng eller en “liten” dam. Haha! Men, thats Hollywood, som guiden vår sa.

Tok faktisk og filmet en del under turen, slik at dere og kan få en smakebit av hvordan det var. Beklager dårlig filming, men man får i alle fall et lite inntrykk om hvordan filminnspillingen egentlig foregår. Første del av filmen viser hvordan man lager kunstig regn og flom. Siste del viser en action scene.

Bortsett fra Studio Tour tok vi en virtuell Simpson karusell og Jurassic Park tømmerrenne! Kjempegøy begge to. Spesielt gøy når man detter 25 og en halv meter rett ned! Haha, kjenner magen kiler bare jeg tenker på det. Om jeg noen gang skal tilbake vil jeg også få med meg the House of horror og the Mummy Ride. Men da trenger jeg en stor og sterk mann ved min side!

Vært i Universal Studios før?
Hva syns dere om filmen?

41 kommentarer

Siste innlegg