Når katten er borte, danser musen i klesskapet

Siden Hanna er i Norge og jeg er sykelig sjalu, bestemte jeg meg å ta en titt i klesskapet hennes som trøst! Kjenner jeg henne rett bryr hun seg ikke, lov å håpe i hvertfall! Det er jo ikke akkurat sånn at hun aldri har lånt klær av meg:

I’m just saying!

Så derfor om hun blir sur på meg skal jeg fortelle dere det og så kan dere jo synes synd i meg! Om dere har søsken vet dere helt sikkert hvordan det er å “låne” litt klær av de! Alltid praktisk.

Slik ble i hvertfall jeg seende ut etter en tur i både hennes og mitt klesskap:

Jakke: Gina Tricot og skapet til Hanna
Body: Forever21
Skinnshorts: Forever21
Strømpebukse: Target
Armbånd: Snö of Sweeden
<3 Smykke: Skuffen til Hanna
Rosa smykke: Forever21
BH: Victoria Secret
Sko: Macys!
Briller: Skuffen til Hanna

Er det slik man gjør når man legger ut outfit bilde på Hannas blogg? Jeg blogger liksom ikke rosa til vanlig, så vet ikke helt, men tviler på at det er en fasit!

Dere lurer helt sikkert på hvor jeg skulle når jeg så så utrolig hot ut? Ikke det nei? Neivel, dere får vite det likevell! Jeg og mamma dro på kino for å se Brulesque! Og det er en av de beste filmene jeg har sett på lenge! Satt med gåsehud under hele filmen, men det kan være fordi det sikkert var -100 grader i kinosalen.
Verdt å se i hvertfall!

Nå skal jeg få på meg en bukse, før jeg drar på “gitartime” hos en gutt. Skulle ønske han var kjekk, da hadde gitar timen vært så mye mer verdt det!

Lots of love,
Oda Karoline <3

16 kommentarer

Siste innlegg