New Year’s Eve in San Francisco!

Can be described in one word. Amazing!

Det ble kanskje ikke noe nyttårskyss, men jeg smilte det nye året inn. Et godt tegn på at dette kommer til å bli et år fylt med glede og latter!

Jeg har aldri opplevd noe lignende som i kveld. Det har vært en fantastisk opplevlse som jeg vil huske på så lenge jeg lever. Vi feiret nyttårsaften midt i sentrum av San Francisco, omringet av 250 000 mennesker! Til tross for at vi ikke kjente noen av dem var det en samhørighet gjennom hele folkemengden. Vi ropte, sang, smilte og ønsket hverandre godt nyttår som om vi skulle kjent hverandre hele livet! Love it!

Fyrverkeriet var i en klasse for seg selv! Merket veldig godt at jeg ikke var i Norge lenger! Har aldri sett noe så spektakulært før! Fargerike lys på himmelen og flere tusen mennesker som hylte “Happy New Year!” Tok og filmet hele greia, så jeg kan sette sammen en liten film og vise dere i morgen!

Kveldens middagsantrekk var en kjole fra Saks Fifth Avenue og sko fra Steve Madden! Liker kjolen så godt, så måtte bare legge med et bilde av den!

Hvordan feiret dere nyttårsaften?

 

37 kommentarer

Siste innlegg