Konkurranse! Vinn undertøy fra Victorias Secret

Siden jeg har så mange søte, snille og gode lesere tenkte jeg å vise dere at jeg faktisk setter utrolig pris på dere! Syns det er kjempemoro at så mange leser bloggen min, og blir helt overrasket hver gang jeg får en søt e-mail fra en av dere. På grunn av dette tenkte jeg å ha en liten konkurranse. Her kommer det litt info:

Hva kan jeg vinne? Du kan vinne stringtruser fra Victorias Secret. Jeg har kjøpt en rosa og en grå med sebramønster på. Begge er supersøte. Siden jeg har to truser, blir det to vinnere!

Hvordan deltar jeg? Det er så enkelt som bare det. Bare skriv en kommentar i dette innlegget om at du vil delta i konkurransen. For eksempel: ?Jeg er med?, så er du med i konkurransen. Du kan også si hvilken av trusene du foretrekker. Jeg vil trekke to vinnere blant alle som deltar. Dette gjør jeg ved å skrive alle deltagerne på en lapp, putte i en hatt og trekke to tilfeldige. Dette vil bli filmet og lagt ut på bloggen.

Hvem kan delta? Absolutt alle kan delta. Både gutter og jenter. Dette er kanskje ikke den typiske guttepremien, men er det en gutt som vinner kan han jo gi den i gave til en venninne, kjæreste eller søster. Det kunne jo blitt en fin julegave.

Må jeg ha blogg for å delta? Nei, du må ikke ha blogg for å delta. Bare legg igjen e-postadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner.

Hvor lenge varer konkurransen? Tenkte å la den vare i en uke. Så man kan delta fram til tirsdag 16 november klokken 23.59.

Hvordan får jeg premien? Tenkte å sende gaven via posten slik jeg gjorde med lipglossen som Ida Bianca vant. Du vil få tilsendt den i en stilig gull konvolutt. How sweet isn?t that?

Da gjenstår det bare å melde seg på. Lykke til alle sammen!

105 kommentarer

Siste innlegg