Soon I have

.. an American driver license. I dag har jeg nemlig tatt teoriprøven. Mamma begynte å mase på meg om at vi måtte øve, men jeg viller heller øve på gitarspillinga. Derfor ble det til at jeg bare tok forbredelsestesten et par ganger på internett, og leste litt i boka rett før jeg skulle ta prøven. Dere tenker kanskje at teorien er barnemat for en som har kjørt bil (med stil) i over to år. Men da kan jeg fortelle dere at å kjøre i California er ganske annerledes fra Norge.


Jeg er i alle fall veldig stolt over at jeg stod på første forsøk, og at jeg bare hadde 5 feil. (Dette var en feil mindre enn mamma). Nå skal jeg bare øve litt mer på kjøringen, bestå oppkjøringen, og så blir jeg en stolt eier av et amerikansk førerkort!

Jeg er og en stolt eier av en amerikansk mobil. Måtte kjøpe meg ny mobil med amerikansk simkort, så nå har jeg nytt nummer. Det begynner med 5 og ender med 6, hehe. Uansett, siden jeg har skaffet meg en ny telefon måtte jeg pynte den litt, og gjøre den mer Hannastil. Det samme gjorde jeg med den norske mobilen min.

Ville du kjørt bil i California?
Pynter du telefonen din?

28 kommentarer

Siste innlegg