Riding solo

Det er en merkelig følelse å våkne opp og ikke ane hvor jeg er eller hvordan jeg kom meg hit. Hehe, begynner med å spole tilbake noen timer. 

Dagen i går begynte med et bløtt møte med Munkholmen. Det regnet slik at hele meg var gjennomvåt til tross for paraply og støvler.
Deretter var det en tur innom sentrum for å kjøpe meg en jakke.
og så dro vi videre til Hongsand for å feste. Var faktisk ganske gøy.
Begynte med forspill inn til Inger Lise. Eller kanskje jeg skal kalle det oldspill. Uansett så var jeg der og drakk ei flaske sprudlevann, og ble ganske sprudlende.
Tror et eller annet var fryktelig morsomt. 
Men det var voksenhumor og det skjønner jeg meg ikke på.
Enn at pappa reiser til USA om bare 10 dager! Gleder meg til å flytte etter.
Ja, det var så kaldt at man måtte ha på ullsokker. Hadde også på meg bukse og støvler før jeg gikk ut. There's a first time for everything  ; )
Etter dette bilde ble tatt dro vel alle sammen til Kråkøya for å høre på Nazareth. Jeg husker jeg møtte på Roar og at jeg virkelig måtte tisse. Derfor tuslet jeg tilbake til bestemor. MEN i stedet for å gå tilbake til festen, la jeg meg i senga for å bare slappe av litt. 
Det neste jeg husker er at klokka er 0653 og jeg skjønner ingenting. Hvor er det blitt av alle sammen, og hvorfor ligger jeg her. Hater det faktumet at jeg gikk glipp av hele festen bare for at jeg absolutt skulle sove.
Har en interessant anropslogg på telefonen min da, og fant et bilde av meg sovende på kamera. 
Jaja, ble da i alle fall uthvilt.
Nå gleder jeg meg til vi skal til Oslo, da skal jeg ta igjen all festingen jeg ikke fikk deltatt på i går!
7 kommentarer

Siste innlegg