TIPS

Jeg tenkte å dele noen tips med dere. Det kan være alt fra sminketips til middagstips. Hvem vet, kanskje du finner noen nyttige tips du har bruk for.

Jeg begynner med et sminketips. Det er vel ingen hemmelighet at jeg bruker sminke daglig og at jeg føler jeg har litt erfaring om hva som fungerer eller ikke. Det jeg vil anbefale, er et pudder fra Kanebo som heter Total Finish. Pudderet er bra for dem som vil få bort urenheter og få en plettfri hud. Jeg bruker å påføre pudderet med en svamp slik at det dekker enda bedre. Til alle dere gutter som leser dette, dere kan jo bruke dette som et gavetips. Jeg hadde i alle fall blitt kjempeglad om noen hadde gitt meg det i gave.
Siden det er like før sommeren er her, er det på tide å stelle neglene sine. Det finnes mye rart man kan gjøre med negler, og jeg syns det er veldig fint å pynte de med glittersteiner. Jeg har kjøpt et brett med glittersteiner i 12 forskjellige farger til bare 85 kroner her.

Som student må man tenke litt over hva man kjøper inn til middag. Det er ikke bare å fråtse i mathyllene. Det jeg ofte pleier å lage, er kyllingkjøttdeig med fullkornspasta, salat og rundstykker. Kyllingkjøttdeig er både mye billigere og sunnere enn vanlig kjøttdeig. Fullkornspasta er mye sunnere enn vanlig pasta, og man slipper å få i seg alt for mange karbohydrater. Det beste er at man ikke smaker forskjellen. Alt dette koster ikke så mye heller, og en pakke kyllingkjøttdeig varer i et par dager 😉

Før jeg la meg i går, så jeg en episode av Bones, og da kom det en sang jeg ble forelsket i med en gang. Syns den var så koselig. Sangen kan du høre her om du vil.

Siden jeg har et musikktips, må jeg nesten ha et filmtips også. Filmen jeg anbefaler at du ser hvis du ikke allerede har sett den, er The Hangover. Det tror jeg må være den morsomte filmen jeg har sett. Så den på kino med min bestevenn og husker jeg lo sånn at jeg hadde vondt i kjeikene flere dager senere!

Et annet tips jeg vil komme med, er et hårtips. I dusjen min står det uendelig mange produkter som skal gi meg et fantastisk hår. Noen fungerer bedre enn andre. Et produkt jeg er kjempefornøyd med, er Redken Smooth Down Heat Glide. Det gjør håret mitt silkemykt og gir det en kjempefin glans. Samtidig beskytter den håret mitt når jeg føner, retter og krøller det. En sikker vinner hos meg.

Et siste tips jeg vil komme med er et undertøystips. Hvis du vil ha en BH med push-up, støtte, kvalitet og blonder, anbefaler jeg BH-ene på Change på Solsiden. Etter Annette overtalte meg til å komme å prøve, har jeg blitt helt forelsket i BH-ene. De er superbehagelige å ha på, samtidig som de ser sexy ut. Et absolutt must i undertøysskuffen.

Så vil jeg si en siste ting. Jeg oppfordrer alle til å si noe hyggelig til en person dere bryr dere om. Det varmer virkelig, og det skader vel ikke å spre litt glede?

– xoxo

14 kommentarer

Siste innlegg